Lüksemburg'dan skandal! Dışişleri Bakanı MİT'in öldürdüğü teröriste taziye yayınladı!

Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselbron, MİT operasyonu sonucunda Suriye'nin Münbiç kentinde öldürülen terörist için bir skandala imza atarak taziye mesajı yayınladı.

GİRİŞ 20.09.2023 03:03 GÜNCELLEME 20.09.2023 09:14
Bu Habere 83 Yorum Yapılmış

Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn, geçtiğimiz cuma günü Suriye'nin Münbiç kentinde düzenlenen İHA saldırısında ölen teröristler için taziye mesajı yayınladı.

LÜKSEMBURG DIŞİŞLERİ BAKANINDAN TERÖRİST İÇİN SKANDAL TAZİYE

Bakan Asselborn, saldırının hedeflerinden biri olan "Şervin Serdar" kod adlı terörist Uman Derviş'le 2016 yılında buluşmuştu. Bakan Asselborn, skandal mesajında "Şervin Serdar'ın kaybı, bu vahim saldırının insanlar üzerinde yarattığı derin üzüntüyü yansıtıyor." ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

MİT, Türk güvenlik güçlerine karşı gerçekleştirdiği eylemler ve Türkiye'de eylem yapmak için eğitilen teröristlere komuta ettiği gerekçesi ile "Şervin Serdar" kod adlı terörist Uman Derviş'i saha ajanları ile takibe almıştı. Suriye'nin Münbiç bölgesinde yeri tespit edilen terörist Uman Derviş, gerçekleştirilen nokta operasyonu ile etkisiz hale getirildi.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 83
  • Gasap haydo 7 ay önce Şikayet Et
    Allah bin bereket versin arttırsın
    Cevapla
  • mert 7 ay önce Şikayet Et
    bu pis gavur Jean Asselbron tam bir müsluman ve erdogan düsmanidir
    Cevapla
  • Bülent duman 7 ay önce Şikayet Et
    Gavur gavurluğunu yapıyor
    Cevapla
  • Kemal 7 ay önce Şikayet Et
    Vurdukça sesler çıkarmaya, yolumuz da durmadan her fırsatta kelle almaya devam.
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Bu haçlı köpeklerinin hiçbiri bizim dostumuz değil. Terör örgütlerini besleyip üzerimize salan başta ABD olmak üzere bu haçlı köpekleridir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
100 senede 2. defa oyun bozuluyor: Kalkınma Yolu neden bu kadar önemli?
Özel hastanede yenidoğan vurgunu