Rusya tüm dünyaya ilan etti: Karabağ'daki Ermeniler teslim oldular!

Rusya Savunma Bakanlığı, Karabağ'daki işgalci Ermenilerin silahlarını teslim etmeye başladığını bildirdi.

GİRİŞ 22.09.2023 20:23 GÜNCELLEME 24.09.2023 23:56
Bu Habere 86 Yorum Yapılmış

Son dakika Karabağ haberleri: Rusya Savunma Bakanlığı, Karabağ'daki işgalci Ermenilerin silahlarını teslim etmeye başladığını bildirdi.

Azerbaycan'ın, yasa dışı Ermeni güçleri tarafından işgal edilen Karabağ'da yürüttüğü antiterör operasyonu neticesinde Karabağ'daki Ermeni güçler beyaz bayrak çekmek zorunda kalmıştı.

Rusya tüm dünyaya ilan etti: Karabağ'daki Ermeniler teslim oldular!

RUSYA AÇIKLADI: ERMENİLER SİLAHLARINI TESLİM ETMEYE BAŞLADI

Rusya Savunma Bakanlığı, Karabağ'daki Ermeni güçlerinin silahlarını teslim etmeye başladığını açıkladı.

Rusya'dan yapılan açıklamada, Ermeni güçlerinin, 800'den fazla silah ve  6 zırhlı araç teslim ettiğini duyuruldu.

SİLAH BIRAKAN ERMENİLERİN AFFEDİLECEĞİ AÇIKLANMIŞTI

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hikmet Hacıyev, Karabağ'da silah bırakan Ermeni güçlerinin affedileceğini açıklamıştı.

Rusya tüm dünyaya ilan etti: Karabağ'daki Ermeniler teslim oldular!

PAŞİNYAN, TERÖRİST GRUPLARA DESTEK OLMADIĞI İÇİN HAİN İLAN EDİLDİ

Karabağ'daki gelişmelerin yanı sıra, Ermenistan'da da ülke genelinde Başbakan Nikol Paşinyan'a yönelik protestolar sürüyor. Başkent Erivan'da, Başbakan Nikol Paşinyan’ın istifasını isteyen göstericilere müdahale eden polis çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.

Sabah saatlerinde yüzlerce kişi Karabağ’daki terörist gruplara destek olmadığı gerekçesiyle Başbakan Nikol Paşinyan’ın istifası için yürüdü. Başkentin en işlek cadde ve sokaklarında başlayan yürüyüşlerde “Hain Nikol” sloganları atılırken, Ermeni polisi göstericilere müdahalelerde bulundu.

Rusya tüm dünyaya ilan etti: Karabağ'daki Ermeniler teslim oldular!

ERMENİLER, RUS BÜYÜKELÇİLİĞİNE SALDIRDI

Bugünkü eylemlerde Rusya’nın Erivan’daki büyükelçiliği de saldırıya maruz kaldı. Göstericilerin önceki günlerde ablukaya aldığı büyükelçilik binasına yaklaşan 2 kişi ellerindeki boya torbalarını Rusya’nın Ermenistan Büyükelçilik binası kapısına fırlattı.

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 86
  • vatandaş 7 ay önce Şikayet Et
    Pkk lı ermeni tohumları, Hepimiz ermeniyiz diyen ŞAHISLAR hadi gidin yardıma koşun
    Cevapla
  • Doğruya Doğru 7 ay önce Şikayet Et
    Teslim edilen silahların büyuk bölümü Rus ama Hindistan malı olanlarda çoğunlukta. Tanaya sıcana yontulmuș tașa oduna tapanlara dikkat edeceksin. Çünkü bunlar köpek eniği gibi coğalıp, çekirge gibi ülkeleri istila ediyrlar.
    Cevapla
  • Unutma 7 ay önce Şikayet Et
    Niko seni protesto edenlerin ellerine silahı ver cepheye sur gerisini Azerbaycan a bırak bakalım iki gün sonra seni protesto edecek olan cikacakmi meydana
    Cevapla
  • Aksaçlı 7 ay önce Şikayet Et
    Güzel milletim ne abd ne rusyadan bize gönül dostu olmaz.Din,kültür hiç bir akrabalık yok.Gerçi on bin rus gelin ve enişte varmış duyduydum gazetelerden.Biz hesabımıza göre denge politikamızı izleyeceğiz.Kimseyi açık düşman ilan etmeyeceğiz.
    Cevapla
  • Silah teslimi 7 ay önce Şikayet Et
    Karabagda Ermeniler ellerindeki silahları mutlaka Azerbaycan emniyetine, ordusuna ve ürk Barış gücüne teslim ederek karabagda çekilmeli silahlar Rus birliklerine teslim edilmemeli edildiyse Azerbaycan Ruslardan almalı zater ermenileri silahlandiran Ruslar ruslarda kalan silah teslim edilmiş sayılmaz Ruslar Ermenilere bu silahları geri verir Ermenilerin silah bırakması hiçbiranlami olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ünlü maden suyunda bakteri tespit edildi! 2 milyon şişe imha edildi
AK Parti'de reform adımları