Fransız Le Point: Erdoğan’ın zafer yürüyüşünü kim durduracak?

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılında Başkan Erdoğan'ın kutlayacak çok şeyinin olacağını yazan Le Point, Türkiye'nin tamamen bağımsız ve etkili bir aktör" olacağını belirtti.

GİRİŞ 26.09.2023 17:09 GÜNCELLEME 26.09.2023 17:09
Bu Habere 71 Yorum Yapılmış

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan Fransız Le Point'ten çok konuşulacak bir analiz geldi. Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılında Başkan Erdoğan'ın kutlayacak çok şeyinin olacağını yazan Le Point, Türkiye'nin tamamen bağımsız ve etkili bir aktör" olacağını belirtti.

Fransız basını Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılında Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın kutlayacak çok şeyi olacağını yazdı. "Erdoğan'ın zafer yürüyüşünü kim durduracak?" şeklinde skandal bir başlık kullanan dergi çok konuşulacak değerlendirmelerde bulundu.

TÜRKİYE KRAL PİYONLARINI İLERLETTİ

Ankara'nın bölgeyi yeniden şekillendirme arzusunda başarıyla ilerlediğini yazan dergi, Türkiye'nin Kafkasya'dan Kıbrıs'a, Libya'dan Balkanlar'a kadar kral piyonlarını ilerlettiğini ifade etti.

Dağlık Karabağ'da Azerbaycan'ın zaferinden duydukları rahatsızlığı her fırsatta dile getiren dergi, Ermenilerin bölgede başarısız olmasının Türkiye'nin bölgesel hakimiyet projesine giden yolda yalnızca bir adım olduğu ifade edildi.

 

 

Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 71
  • Cumhurun Avukatları 7 ay önce Şikayet Et
    Gerçekten ak parti propagandasını güzel yapamıyor Hayal bile değildi gerçek oldu sloganıyla eski ve yeni Türkiye
    Cevapla
  • halil gümüş 7 ay önce Şikayet Et
    güzel bir tanıtım videosu olmuş bunların sayısı artırılmalıdır AK Partinin eksiği yapılan projeleri tanıtamamak anlatamamak. Kaç baraj yapılmış kaç okul kaç Hastahane kaç spor salonu kaç km yol demiryolu karayolu hava limanı tünel viyadük kaç ağaç dikilmiş bunların envanteri çıkarılmalı ve cadde ve bulvarlara asılmalı anlatılmalı ortalığa velveleye vermeden sakin bir dille anlatılmalı.
    Cevapla
  • Vatandaş 7 ay önce Şikayet Et
    Lapoint gazetesi demek ki Türkiye,yi tanımıyor, Türkiye, Cumhuriyetin ilanı ile tam bağımsızlığına kavuşmuştu, tarihi öğrenin.
    Cevapla
  • Caanan kaftancı 7 ay önce Şikayet Et
    Le galibe illallah.
    Cevapla
  • Anadolu 7 ay önce Şikayet Et
    Asirlardır; Afrikada ne işin vardı, kan emiciler..? Antep, Maraş Hatay'da ne işin vardı ve neden müsluman Turkleri camilere sokup yaktin..?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Samsunspor - Trabzonspor! CANLI
Kamuda yeni dönem! Memura toplu taşıma kartı geliyor