Hollanda'da ev ve tıp merkezine silahlı saldırı: 3 kişi hayatını kaybetti

Hollanda’da bir eve ve Erasmus Tıp Merkezi'ne düzenlenen silahlı saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 3’e yükseldi.

GİRİŞ 29.09.2023 01:43 GÜNCELLEME 29.09.2023 09:42
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Hollanda’nın Rotterdam kentinde bulunan üniversite hastanesi Erasmus Tıp Merkezi'ne ve bir eve düzenlenen silahlı saldırılarda can kaybı arttı.

SİLAHLI SALDIRIDA 3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Polis tarafından yapılan açıklamada, eve düzenlenen saldırıda ağır yaralanan 14 yaşındaki kızın hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı ve hayatını kaybettiği bildirildi.

Polis tarafından gözaltına alınan ve Erasmus Tıp Merkezi öğrencisi olan 32 yaşındaki saldırgan, eve düzenlendiği saldırıda hayatını kaybeden 14 yaşındaki kızın 39 yaşındaki annesini, daha sonra ise Erasmus Tıp Merkezi'nde 46 yaşındaki bir erkek öğretmeni öldürmüştü.

SALDIRGANIN KİMLİĞİ PAYLAŞILMADI

Saldırının nedeni henüz bilinmezken, saldırganın kimliği kamuoyu ile paylaşılmadı. Öte yandan, saldırganın saldırıları düzenlediği iki noktada da yangın çıkardığı açıklanmıştı.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    yapan kisi Fasli deniliyor. ismi Fouad L. olarak aciklandi soylentilere gore o da vurdugu hastanede doktor olmak icin okumus ama sonrasinda okuldan atilmis zaten bir kac kere de polis kayitlarina gecmis hayvanlara zarar vermis kontrol altinda tutulmasi geren bir sahismis ama tabi ilgilenilmemis. cok yazik cunku 14 yasindaki kiz cocugu da öldü
    Cevapla
  • Vatanim 7 ay önce Şikayet Et
    Adamin IRKI Fas unutmayin!! Adam zaten hayvanlara zarar vermis oldurmus iskence yapmis… bunlar neler neler yapiyor bu faslilar haberiniz YOK. SIZDE EVLILIK YAPIYORSUNUZ VATANIMA KABUL EDIYORSUNUZ.. bunlar bizi musluman olarak gormezler!!
    Cevapla
  • HAKAN 7 ay önce Şikayet Et
    NEYE ÇÜNKİ hristiyan da ondan katil eğer müslüman sa hemen yayınla kafir se açıklama
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Beter olun avrupa ülkelerine güvenlik endişesi nedeniyle seyahat uyarıları yapılmalı
    Cevapla
  • Kul insan 7 ay önce Şikayet Et
    Hollanda İsveç Danimarka Finlandiya vs hepsi Kuranı Kerim yaktırmanın cezasını çekecek mutlaka.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara'da sağanak şiddetlendi: Meteoroloji'den 14 il için kuvvetli yağış uyarısı!
Şampiyonluk yarışı kızıştı! Düşme hattı alev aldı! Süper Lig'de son durum...