"Azerbaycan'da binalara İsrail bayrağı yansıtıldı" iddiası yalanlandı

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "Azerbaycan'da bazı binalara İsrail bayrağı yansıtıldı" haberlerini yalanladı.

"Azerbaycan'da binalara İsrail bayrağı yansıtıldı" iddiası yalanlandı
"Azerbaycan'da binalara İsrail bayrağı yansıtıldı" iddiası yalanlandı
GİRİŞ 08.10.2023 02:12 GÜNCELLEME 08.10.2023 02:12
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

DMM, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla 'Azerbaycan'da binalara İsrail bayrağı yansıtıldı' haberlerini yalanladı.

"PAYLAŞILAN GÖRÜNTÜLER GÜNCEL DEĞİLDİR"

Yapılan açıklamada, "Azerbaycan'da bazı binalara İsrail bayrağı yansıtıldı" iddiasıyla paylaşılan görüntüler güncel değildir. Görüntüler, Haziran 2015'te Azerbaycan'ın başkenti Bakü'nün ev sahipliğinde düzenlenen, 'Bakü 2015 1. Avrupa Oyunları' etkinliği sırasında kaydedilmiştir" ifadelerine yer verildi.

 

 

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 39
  • Sevinç 7 ay önce Şikayet Et
    Yorumların bazılarını okudukça ne kadar cahil var diyor insan.Filistin her iki Karabağ savaşında ermenistanın yanındayız ,ermenilerle kardeşiz derken , sosyal medyada Azerbaycan türklerine saldırırken nerelerdeydiniz?Oysa hep ulusal arenada İsrail Azerbaycanı desteklemiştir.Ayrıca Azerbaycan'da yehudi köyleri var ve Azerbaycanı çok seviyorlar.İranın Azerbaycan ve Türk düşmanlığını unutm
    Cevapla
  • Türkiye 7 ay önce Şikayet Et
    Azerbaycan ile Türkiye kardeş bu sakın unutma bizi her zman Azerbaycan destek veriyoruz
    Cevapla
  • Timur 7 ay önce Şikayet Et
    Azerbaycan İsrail'in uşakliğini yaparken Filistin'den ne demesini bekliyorsun.İranin İslam Cumhuriyeti nin en büyük lideri türk onu hatirlatirim .Sayın Ayetullah Seyyid Ali hamaney türk tür .ama onların davası ırkçılığin çok üstündedir senin aklın alamayacaği kadar . Bozuk plak gibi ezbere laflar İran türk dusmaniymis .İran'a Kurban ol.
    Cevapla
  • Hasan 7 ay önce Şikayet Et
    birileri iranın ipiyle kuyuya dalıyor olan mazlumlara oluyor. israil her zaman zalimliğinde devam ediyor zaten belasını bulur yakında
    Cevapla
  • benim o 7 ay önce Şikayet Et
    valla şimdi onları. inadina Filistin bayrağı yansitmalari lazim
    Cevapla
  • İsa 7 ay önce Şikayet Et
    Mahmut Abbas acilen KKTC'de tanımalı
    Cevapla
  • ZENGEZUR 7 ay önce Şikayet Et
    Türkiye-Azerbaycan kardeştir. Zengezur fethedilmedikçe ve Azerbaycan topraklarına katılmadıkça Ermeni sorunu devam eder. Bu sorunun devam etmesinde, İran faktörü de bilinmektedir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe derbiyi kazandı! Şampiyonluk son haftaya kaldı
Derbide Fenerbahçelileri çıldırtan karar!