İngiliz bakandan 'Filistin' ile ilgili skandal sözler!

İngiltere İçişleri Bakanı Suella Braverman, normalde meşru olan Filistin bayrağı sallamanın ya da Filistin'e özgürlük sloganları atmanın, "terör eylemlerini övmek amacıyla" yapıldığında yasal olmayabileceğini belirtti.

İngiliz bakandan 'Filistin' ile ilgili skandal sözler!
İngiliz bakandan 'Filistin' ile ilgili skandal sözler!
GİRİŞ 11.10.2023 07:49 GÜNCELLEME 11.10.2023 07:51
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Ülke medyasında yer alan habere göre Braverman, emniyet müdürlerine yazdığı mektupta, kamu düzenine aykırı eylem ve sloganlara örnek göstererek polisin Hamas destekçisi ya da Yahudi vatandaşlara tehdit olabilecek eylemlere karşı yasanın verdiği tüm yetkiyi kullanmaları gerektiğini söyledi.

"FİLİSTİN BAYRAĞI SALLAMAK YASAL OLMAYABİLİR"

Braverman, İsrail karşıtı eylemlerde kullanılan sembollerin bağlamına da dikkat edilmesi gerektiğini belirterek, "Bazı durumlarda meşru olan davranışlar, mesela Filistin bayrağı sallamak, terör eylemlerini yüceltme amacı taşıdığında yasal olmayabilir." değerlendirmesini yaptı.

Bakan Braverman, agresif şekilde Filistin marşları söyleyip sembolleri sallamak ya da Yahudilerin yoğunlukla yaşadığı mahallede konvoy yapmanın da bu kapsama girebileceğini kaydetti.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 19
  • M.K. 6 ay önce Şikayet Et
    Bu emperyalist artıkları konuştukça insanın adeta beynine kan damlıyor. Hırsızlar ölü, soyguncusu katil sürüleri sizi. Büyük İslam ülkeleri kendi Natosunu kurmazlar ise Müslüman toprakları daha çok işgale uğrar yıllarca daha çok Müslüman kanı dökülür. Bizden söylemesi.
    Cevapla
  • Mehmet 6 ay önce Şikayet Et
    Ha İngiltere ha Amerika.Al birini vur ötekine.Şaşırtıcı değil.
    Cevapla
  • Mizah 6 ay önce Şikayet Et
    Hintli ineğe tapan İngiliz melezi bırak yalakalığı.
    Cevapla
  • Vatandaş 6 ay önce Şikayet Et
    Meymenetsiz karı.
    Cevapla
  • Dereköylü 6 ay önce Şikayet Et
    Bunlar tam sıyırmışlar, yüz yıllardır sömürülmenin verdiği eziklikle kendi benlik ve kimliklerini kaybetmiş ezikler. Kendi ülkenizde teröristleri ve terörizmi aleni besleyip büyütürken, bir toplumun elinden alınan evkerini, topraklarını, namuslarını savunmak nasıl terörizm olabilir ? Sizler istemesenizde Allah nurunu tamamlayacaktır. Kudüs yeniden ve tetkrar özgürlüğe kavuşacaktır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar
Ünlü EuroLeague hakemi maç sonu hırsızlık yaparken yakalandı!