İsrail gazetecileri bombalamıştı! ABD'den skandal açıklama! Tüm dünya buz kesti

Beyaz Saray, İsrail'in gazetecilerin aracına yaptığı saldırı sonucu 1 gazetecinin öldüğü, 5'inin de yaralandığı olayla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada gazetecilik için yüksek riskli iş vurgusu yapılarak saldırı normalleştirildi.

GİRİŞ 14.10.2023 02:50 GÜNCELLEME 14.10.2023 09:08
Bu Habere 85 Yorum Yapılmış

Beyaz Saray Sözcü Yardımcısı Olivia Dalton, ABD Başkanı Joe Biden'ın Philadelphia'daki programı için seyahat ettiği uçakta gazetecilere açıklamalarda bulundu.

İsrail gazetecileri bombalamıştı! ABD'den skandal açıklama! Tüm dünya buz kesti

Lübnan'ın İsrail sınırındaki saldırılarda Reuters haber ajansından bir gazetecinin hayatını kaybettiğini, Al Jazeera ve AFP muhabirlerinin de ciddi şekilde yaralandığını kaydeden Dalton, "En kalbi dualarımız bu gazetecilerin aileleriyle." dedi.

'İNANILMAZ DERECEDE RİSKLİ OLDUĞUNU BİLİYORUZ, YAŞANANLAR BUNUN BİR HATIRLATICISI'

Dalton, bir gazetecinin de aile üyelerinin çatışmalarda yaşamını yitirdiğini hatırlatarak, "Hepinizin yaptığı işin inanılmaz derecede riskli olduğunu biliyoruz ve bugün yaşananlar bunun bir hatırlatıcısı." değerlendirmesinde bulundu.

Sözcü Yardımcısı Dalton, yaralanan gazetecilere acil şifalar diledi.

İsrail gazetecileri bombalamıştı! ABD'den skandal açıklama! Tüm dünya buz kesti

NE OLMUŞTU?

Lübnan'ın güneyinde İsrail sınırındaki Alma Şaab beldesinde gerçekleşen saldırıda Reuters haber ajansından kameraman İssam Abdullah'ın hayatını kaybettiği bildirilmişti.

İsrail gazetecileri bombaladı: 1 gazeteci öldü, 5 gazeteci yaralıİsrail gazetecileri bombaladı: 1 gazeteci öldü, 5 gazeteci yaralı

Bölgedeki AA muhabirinin verdiği bilgiye göre, saldırıda yaralanan 5 gazeteci hastaneye kaldırılmıştı.

İsrail'in Gazze'ye yönelik hava saldırılarında ise Anadolu Ajansı (AA) foto muhabiri Ali Cadallah'ın akrabalarından 5'i hayatını kaybetmişti.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 85
  • dursun 6 ay önce Şikayet Et
    bence yılanın başı ezilmeli ki dünya huzur bulsun amerika ayaakta kaldığı sürece dünyada hiç kimsenin huzuru olmayacaktır.amerika kandan beslenen bir vampir gibi dünyayı sömürüyor. israil siyonizmi sadece maşa arkasındaki güce bakacaksın oda u.s.a
    Cevapla
  • ebabil 65 6 ay önce Şikayet Et
    domuzdan post israilden dost olmaz
    Cevapla
  • Mumsuz Ekrem 6 ay önce Şikayet Et
    Gazeteciler Arap ve Müslüman olunca böyle. BBC, Washington post kiralık gazeteciyi kendi bölgesinden seçiyor. Ne diyecek? İngiliz, Fransız, Amerikalı değil. Muhabir haberci de bölgeden, Filistin li bir insan. Ölmüş kalmış,darp. Umurunda değil.
    Cevapla
  • Son nokta 6 ay önce Şikayet Et
    ABD teknoloji de gùçlü olabilir ABD 360 yıldır kuruması 380 milyon nüfusa sahip dünyada 8 milllar insan var o kadar korkmayın
    Cevapla
  • osmanlı 6 ay önce Şikayet Et
    büyükşeytan abd yıkılmadıkça müslümanlara rahat yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eurovision'dan skandal Filistin kararı! Sertap Erener yine de gidecek mi?
Çekmeköy’de sahte taksi ile kanlı tuzak! Çantayı da toprağa gömmüş…