Filistin'e destek çıkan Harvard'lı öğrencileri fişlediler! 'Adınızı silmemiz için...'

Sayısız ülkede İsrail'in katliamları görmezden gelinirken ABD'de bulunan dünyaca ünlü Harvard Üniversitesi'nde akılalmaz bir olay yaşandı. İsrail'e 'katil' diyen Harvard'lı öğrencilerin fotoğrafları kamyonla gezdirilerek tehdit edildi.

Filistin'e destek çıkan Harvard'lı öğrencileri fişlediler! 'Adınızı silmemiz için...'
Filistin'e destek çıkan Harvard'lı öğrencileri fişlediler! 'Adınızı silmemiz için...'
GİRİŞ 15.10.2023 07:22 GÜNCELLEME 15.10.2023 07:28
Bu Habere 80 Yorum Yapılmış

İsrail Filistin Gazze Hamas: İsrail'in Gazze'deki sivil katliamları yoğum saldırılarla devam ediyor. 8 günden bu yana Gazze Şeridi'nde çocuk, bebek, kadın, yaşlı ayırt etmeden büyük bir insanlık kıyımı gerçekleştiren İsrail, beyaz fosfor kullanımıyla yalnızca insanlık değil savaş suçu da işliyor.

Batı medyasıyla olan yakın ilişkileriyle birlikte yaptığı zulmü örtbas etmeye çalışan, katliamlarına bahane uyduran İsrail'e karşı gelenler itibarsızlaştırılmaya çalışılıyor.

FİLİSTİN'E DESTEK VEREN HARVARDLI ÖĞRENCİLERİ TEHDİT ETTİLER

Son olarak ABD'de bulunan Siyonist lobi, akılalmaz bir fişleme skandalına imza attı. ABD'de bulunan dünyaca ünlü Harvard Üniversite'sinde yaşanan olayda Filistin'e destek veren ABD'li öğrenciler büyük bir tehditle karşı karşıya geldi. Üniversitede faaliyet gösteren, işgalci İsrail'e karşı Filistin halkıyla olduklarını beyan eden öğrenciler, Siyonistler tarafından hedef gösterildi.

RESİM VE İSİMLERİ KAMYONLA DOLAŞTIRILDI

İmzaladıkları bildiriyle Hamas'ın 7 Ekim'de düzenlediği Aksa Tufanı operasyonunun nedensiz olmadığını, Filistin halkının uzun yıllardır işgal ve zulüm altında olduğunu söyleyen Harvardlı öğrenci topluluğunun Yönetim Kurulu ve organizatörlerinin isimleri ve resimleri, üniversitenin çevresinde dolaştırılan kamyonla gösterildi.

Kamyona Filistin halkına destek verenlerin fotoğraflarını ve isimlerini basıp dolaştıran Siyonist dernek, öğrencilerin isimlerini ve adreslerini online olarak da yayınladı. Açık açık hedef gösterilen öğrencilerin can güvenliği için Harvard Üniversitesi polisi ve yönetimi devreye girdi.

"ÖZÜR DİLEMEZSENİZ DEVAM EDERİZ"

Öğrencileri tehdit eden siyonistler bazılarını imzalarını geri çekmeye zorladı. "Özür dileyip pişman olduğunuzu açıklarsanız isimlerinizi sileriz" diyen işgalci İsrail yanlıları, isimlerini geri çekmeyenleri hedef göstermeye devam etti.

Ülke basınında yer alan haberlere göre Filistin halkına destek veren Harvardlı öğrenciler arasında dünyaca ünlü parfüm zinciri Jo Malone'un kurucusu, parfüm imparatoriçesi Joanne Lesley Malone'nin oğlu da yer alıyor.

JO MALONE İSRAİL'DEN YANA DURDU

Joanne Lesley Malone'nin oğlunun Filistin'e destek verdiğini açıklamasının ardından firma Jo Malone, "kurucumuzla hiçbir bağımız yoktur" açıklamasında bulundu. Bu açıklamasıyla Jo Malone, açık açık işgalci İsrail'in yanında olduğunu beyan etmiş oldu.

Joanne Lesley Malone, kurduğu markayı 1999'da Amerikalı Estée Lauder firmasına satmıştı.

KAYNAK: SABAH GAZETESİ
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 80
  • Kul insan 6 ay önce Şikayet Et
    Cehennemlik Katil İsrail. Cennetlik Filistin Devleti.
    Cevapla
  • toto 6 ay önce Şikayet Et
    bir yanda paraya tapanlar diğer yanda hakka tapanlar
    Cevapla
  • Ülkem 6 ay önce Şikayet Et
    helal olsun sizlere gençler allah cc sizden razı olsun haktan yana olup zalime başkaldırdıgınız için allah yar ve yardımcınız olsun rabbim sizin gibi fersetli gençleri korusun darısı bizim üniversitelerdeki gençlerimize bakalım göreceğiz bizim gençlik ne yapacak.
    Cevapla
  • Aslaaaa ! 6 ay önce Şikayet Et
    Bizim, abdnin kapısında f-35 alabilmek için hergün 40 takla atan piyonlar utanırlar mı dersiniz...???
    Cevapla
  • Aybike 6 ay önce Şikayet Et
    Senden âlâ piyon var mı?
    Cevapla
  • Ben 6 ay önce Şikayet Et
    Mediya tümü Yahudinin ellerinde. Bankasistemleri tümü yahudilerin ellerinde. Büyük alışveriş merkezleri de onların ellerinde. Güçlü ülkelerin liderleride onların ellerinde Sanki dünya onların. Kimi isterlerse yok edebilirler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Troller insanlıktan çıktı! İBB çukurunda ölen çocuk için Ekşi Sözlük'te iğrenç yorumlar
Yunanistan'ı korkutan gelişme...Türkiye'yi durdurmak için rekor bütçe