Katar, Gazze Şeridi için insani yardım taşıyan uçak yolladı

Katar, İsrail'in yoğun şekilde bombaladığı Gazze Şeridi için 37 ton insani yardım taşıyan uçak gönderdi. Abluka altındaki Filistinlilere yardım taşıyan uçağın Mısır'a doğru yola çıktığı bildirildi.

Katar, Gazze Şeridi için insani yardım taşıyan uçak yolladı
Katar, Gazze Şeridi için insani yardım taşıyan uçak yolladı
GİRİŞ 16.10.2023 18:20 GÜNCELLEME 16.10.2023 18:21
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Katar Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Emir Şeyh Temim bin Hamed Al Sani'nin talimatı doğrultusunda Gazze'ye insani yardım malzemeleri taşıyan bir uçağın Mısır'a doğru yola çıktığı belirtildi.


Açıklamada, gıda maddeleri ve tıbbi malzemelerden oluşan 37 ton yardımın Mısır'ın Ariş kentine ulaştırılacağı aktarıldı.

Yardımların Filistin halkıyla dayanışma çabaları kapsamında gönderildiğine işaret edildi.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Sezer 9 ay önce Şikayet Et
    Biz de gidelim, yardım da yollayalım, engel olana füze yollayın
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti'den 'Özür dile' çağrısı: Bu ifadeler CHP'nin görüşüyse çok vahim!
Erdoğan: ABD'nin Kongresi'nde soykırımcı bir katilin nasıl alkışlandığını tüm dünya izledi