Kassam Tugayları, ellerindeki bir esir kadının tedavi görüntülerini yayımladı

Gazze'de Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, bir İsrailli kadın esirin tedavi görüntülerini içeren video yayımladı.

GİRİŞ 17.10.2023 03:49 GÜNCELLEME 17.10.2023 03:54
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Kassam Tugayları Askeri Medyası tarafından yayımlanan videoda, Kassam unsurlarının, 21 yaşındaki İsrailli bir kadın esiri tedavi ettiği görüldü.

Videoda, sağ kolundan ameliyat edilen kadının, Kassam unsurları tarafından pansuman edilerek bandajlandığı anlar yer aldı.

KOLUNDAN AĞIR ŞEKİLDE YARALI İSRAİLLİ ESİR

Kadın esir videoda, cumartesi günü (Kassam Tugaylarına bağlı unsurların Gazze sınırındaki Yahudi yerleşim birimlerine sızdığı gün) Sderot kentinde bir partide olduğunu ve kolundan ağır şekilde yaralandığını söyledi.

"BENİ TEDAVİ ETTİLER, İLGİLENDİLER"

Kassam unsurları tarafından Gazze'ye getirildiğini ve 3 saat süren bir operasyon geçirdiğini kaydeden kadın esir, "Beni tedavi ettiler, ilgilendiler, ilaç verdiler. Her şey yolunda." dedi.

Ailesinin yanına dönmek istediğini belirten kadın esir, "Lütfen en kısa zamanda bizi buradan çıkarın." diye konuştu.

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 25
  • Drachen 1 6 ay önce Şikayet Et
    Kadının son sözleri canımı sıktı ,Lütfen bizi buradan çıkarın diyecek kadar tiyniyetsiz bir kişilik. Lan senin devletin Masum Çocukları , Kadınları Katlediyor ama sen esirken tedavi görüyorsun birde kurtarın diye yardım istiyorsun . İsrail Hapishanelerindeki binlerce Filistinlide Kurtarılmak istiyor onlara nasıl davranıyorsunuz acaba .Size insan gibi davranmak bile zulüm geliyor bana .
    Cevapla
  • Davut 6 ay önce Şikayet Et
    İsrail bunu yapmaz ama. Ancak çocuk ve kadınları öldürür.
    Cevapla
  • Kasımpaşalı. 6 ay önce Şikayet Et
    Zamilere açımak mazluma zülümdür.
    Cevapla
  • Hans 6 ay önce Şikayet Et
    Evet kısas dedinmi aynen ve aynısı yapılmalı, fosfor atıyorsa,! taş değil fosfor Atacan...!
    Cevapla
  • Hüseyin 6 ay önce Şikayet Et
    1e 1000 değiştirilmeli yine, geçmişte olduğu gibi. İsrail değişim yapmıyorsa da vermeyin ne hali varsa görsünler. Savaş bu, savaşta her şey olabilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Canlı yayında ceset bulundu! Stüdyoda gözaltı
 Bebek arabasından servet çıktı!Emniyetin dikkati kaçakçılığı englledi