Brüksel'deki saldırının zanlısı öldürüldü

Belçika'nın başkenti Brüksel'de düzenlenen silahlı saldırının şüphelisi, polis tarafından vurularak yakalanmıştı. Hastaneye ağır yaralı olarak kaldırılan şahıs, tedavi gördüğü hastanede öldü.

Brüksel'deki saldırının zanlısı öldürüldü
Brüksel'deki saldırının zanlısı öldürüldü
GİRİŞ 17.10.2023 11:06 GÜNCELLEME 17.10.2023 13:49
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Belçika İçişleri Bakanı Annelies Verlinden'in yaptığı açıklamaya göre, zanlı, sabah saatlerinde vurularak yakalandı. Hastaneye ağır yaralı olarak kaldırılan şahıs, tedavi gördüğü hastanede öldü.

Brüksel'de saldırı: 2 kişi hayatını kaybettiBrüksel'de saldırı: 2 kişi hayatını kaybetti

Saldırıdan sonra ilan edilen en yüksek seviyeli kod uyarınca tüm güvenlik güçlerinin teyakkuz hali sürerken, İsveçli diplomatlar başta olmak üzere potansiyel tehdit altındaki kişilere yönelik gözetim artırıldı.

Dün akşam kent merkezinde EURO 2024 Elemeleri kapsamında Belçika ve İsveç milli takımları arasındaki müsabakanın oynandığı stadyuma 5 kilometre mesafede bir kişi rastgele ateş açarak 2 İsveçliyi öldürmüştü.

KAYNAK: AA
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 1
  • Ugur 6 ay önce Şikayet Et
    Avrupa'da saldırgan öldürülür bizde göz altına alınır işte tam anlamıyla ırkçılık budur Türklerin Müslümanlarin kanı dökülmesi önemsiz ama Avrupalı kâfir olursa durun degisiyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
100 senede 2. defa oyun bozuluyor: Kalkınma Yolu neden bu kadar önemli?
Fenerbahçe-Beşiktaş! Muhtemel 11'ler