İsrail, Zelenskiy'nin teklifini reddetti

İsrail merkezli Ynet haber sitesi, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'nin İsrail'i ziyaret etme teklifinin İsrail tarafından "ziyaret için doğru bir zaman olmadığı" söylenerek reddedildiğini yazdı.

İsrail, Zelenskiy'nin teklifini reddetti
İsrail, Zelenskiy'nin teklifini reddetti
GİRİŞ 17.10.2023 13:46 GÜNCELLEME 17.10.2023 13:50
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'nin, Hamas'la çatışmaların devam ettiği İsrail'i ziyaret etme talebinin Tel Aviv yönetimi tarafından reddedildiğini ileri sürüldü.

İsrail merkezli Ynet haber sitesinden Itamar Eichner'in haberine göre, Zelenskiy, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'a İsrail ziyaretinde katılmak istiyordu. Fakat Blinken'la birlikte İsrail'e bir "dayanışma ziyareti" yapmak isteyen Zelenskiy'nin bu talebi İsrail tarafından reddedildi.

Ukrayna liderinin talebi hakkında bilgi sahibi kaynaklara göre, İsrail, Zelenskiy'e bunun ziyaret için doğru bir zaman olmadığını fakat isterse ülkeyi daha sonra ziyaret edebileceğini bildirdi.

Haberde paylaşılan bilgilere göre, yaklaşık 2 yıldır devam eden savaş nedeniyle İsrail'e "tek başına bir ziyaret" yapamayan Zelenskiy'nin gelecekte yapacağı Avrupa turuna İsrail'i de eklemesi bekleniyor.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 11
  • hedef TURAN 6 ay önce Şikayet Et
    bunların hepsi İT,kurdun olduğu yerde it barinamaz.benim BOZKURT yurdumda çakallarin isi ne...
    Cevapla
  • malatya balabanlı 6 ay önce Şikayet Et
    Tabi rusyayı karşısına almak şstemez . İt sürüleri . Bu palyaço kendini bir şey zannediyor .
    Cevapla
  • RTE 6 ay önce Şikayet Et
    Yaşasın Rusya kahrolsun yok olsun Ukrayna alçak zelensiki Fenerliler çok haklıymışşş
    Cevapla
  • cmk 6 ay önce Şikayet Et
    palyaço halkına en büyük zulmü yapan olarak anılacak...
    Cevapla
  • ali 6 ay önce Şikayet Et
    siyonist emperyalist teröristlerin gazına geldiydi yarin bir gün ortada kalır kalmaya başladı da putin bunu yakında çiğ çiğ yer
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan: Taksim Meydanı dayatmasını masum bulmuyorum
Mansur Yavaş gözünü ABB logosundaki camiye dikti