Tansiyon daha da artacak! 2 bin askere 'hazır ol' emri

ABD Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İsrail ve Hamas arasındaki çatışmalar devam ederken, yaklaşık 2 bin askerin yüksek hazırlık durumuna geçirildiği duyuruldu.

Tansiyon daha da artacak! 2 bin askere 'hazır ol' emri
Tansiyon daha da artacak! 2 bin askere 'hazır ol' emri
GİRİŞ 17.10.2023 19:24 GÜNCELLEME 17.10.2023 19:24
Bu Habere 289 Yorum Yapılmış

İsrail ve Hamas arasındaki çatışmalar 11’inci gününde devam ederken, ABD, yaklaşık 2 bin askeri yüksek hazırlık durumuna geçirdi.

ABD Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, ABD Savunma Bakanı Llyod Austin’in emriyle yaklaşık 2 bin askerin konuşlandırmaya hazır olmaları için yüksek hazırlık durumuna geçirildiği duyuruldu.



Söz konusu emir ile ABD’nin Orta Doğu'da gelişen güvenlik durumuna hızlı bir şekilde yanıt verme yeteneğini artırdığı belirtilen açıklamada, "Şu anda herhangi bir kuvvetin konuşlandırılması yönünde herhangi bir karar alınmadı. Bakan Austin kuvvet duruşumuzu değerlendirmeye devam edecek ve müttefikler ve ortaklarla yakın temas halinde kalacaktır” denildi.

ABD UÇAK GEMİSİNİN GÖREV SÜRESİNİ UZATTI

İsrail’e destek amacıyla Doğu Akdeniz’e gönderilen ikinci uçak gemisi olan Gerald R. Ford ve beraberindeki görev grubunun görev süresinin uzatılmasının onayladığını aktarılan açıklamada, Gerald R. Ford ve beraberindeki görev grubunun ABD'nin Avrupa Komutanlığının sorumluluk alanındaki altı aylık görev süresinin sonuna yaklaştığı belirtildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 289
  • Recep 6 ay önce Şikayet Et
    Müslümanlar birlik olmalı tek çare
    Cevapla
  • Turk 6 ay önce Şikayet Et
    İnşallah kendi kaninizla bogulursunuz Allah'ım sizin dersinizi verecektir
    Cevapla
  • Arif 6 ay önce Şikayet Et
    24 saat sure verilsin sonrasi tek kelime vurup gecelim daha fazla konusmaya gerek yok
    Cevapla
  • Ekrem 6 ay önce Şikayet Et
    Hitleri saygıyla anıyorum adam yer o zaman görmüş bunların ne mal olduğunu boşuna fırınlarda yakmamis bunları. ABD Almanya Fransa İngiltere hepsinin yönetimi yahudi lerin elinde Müslüman ülkeler kendine gelmeli aksi halde filistin Filistinliler değil bu İslam sessizligi İslamiyeti yok eder derhal sonucu ne olursa olsun müdahale edilmeli.
    Cevapla
  • Hsnklf 6 ay önce Şikayet Et
    Hitler kadınları çocukları ihtiyarları ayırıp kamplara gönderdi. ayrıca fırınlarda yakmadı gaz odalarına gönderdi orada öldürdükten sonra yaktı… tüm bunları durup dururken de yapmadı birinci Dünya Savaşı’nda Yahudiler ülkede ihtilal çıkardı sebep Almanya’nın Fransa’ya karşı genel taarruzunu engellemek ve bunu başardılar bu yüzden hitler bütün Yahudilere karşı durmuştur
    Cevapla
  • Kobra 6 ay önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun muslumanlara
    Cevapla
  • Dua 6 ay önce Şikayet Et
    Zalimin sonu yaklaşınca sesi gür çıkarmış,Zalimler için yaşasın Cehennem
    Cevapla
  • Hasan Ali Erdemir 6 ay önce Şikayet Et
    Amin inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan İsrail'i karıştıracak bir açıklama daha! "İsrail, halkına yalan söylüyor"
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...