İsrail'den Gazze'ye yoğun hava saldırısı

İsrail, yüzlerce kişinin öldüğü hastane saldırısının ardından Gazze’yi bombalamayı sürdürüyor. Bu sabah erken saatlerde Gazze'ye yoğun hava saldırısı düzenlendi.

GİRİŞ 19.10.2023 11:31 GÜNCELLEME 19.10.2023 12:29
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

İsrail, yüzlerce kişinin öldüğü hastane saldırısının ardından Gazze’yi bombalamayı sürdürüyor

El-Ehli Baptist Hastanesine düzenlenen ve 471 kişinin hayatını kaybettiği saldırının ardından İsrail, Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarına devam ediyor.

3 BİN 478 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda en az 3 bin 478 kişinin öldüğü, yaralı sayısının ise 12 bini aştığı bildirildi.

Gazze'deki Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamada, İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları sonucu hastanelere ulaşan bilgilere yer verildi.

İsrail’in saldırılarında Gazze'de ölenlerin sayısının 3 bin 478'e yükseldiği belirtilen açıklamada, yaralı sayısının ise 12 bini aştığı kaydedildi.

İsrail güçlerinin bu süre zarfında işgal altındaki Batı Şeria'da da 62 Filistinliyi öldürdüğü aktarılan açıklamada, Batı Şeria'da yaralananların ise 1300 olduğu paylaşıldı.

Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 39
  • Ceyhun 6 ay önce Şikayet Et
    Uyu müslüman uyu belki büyürsün bu vurdum duymazlığın hesabını mahşer günü HAKKIN DİVANINDA VERİSİN.Muhakkaki her canlı ölümü tadacaktır bu Allah ın vaadidir Alemlerin RABBİNE HAMD bildirdiği bütün peygaberlerine selatü selam olsun Amin.
    Cevapla
  • Erol 6 ay önce Şikayet Et
    Yeterrrrrrrrrrrrrrrrr artık yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Çıkacaksa çıksın üçüncü dünya savaşı en azından amerika ve Avrupa yok olur
    Cevapla
  • Vatandaş 1 6 ay önce Şikayet Et
    Buradan bizi yönetenlere tekrar hatırlatıyorum bu siyonist terör devleti Filistini yok edecek bir an önce ne yapılacaksa yapılsın yoksa sonu tam bir felaket tamda biz uykuda olan Müslümanlar için bir pişmanlık olacak vakit geçte olsa bir an önce bu çatışmayı durdurup Filistini özgürlüğüne kavuşturmak elzem.
    Cevapla
  • Hüseyin 6 ay önce Şikayet Et
    Eceli gelen it cami duvarına işemiş.israil mescidi aksayı pisleteli çok oldu.ecel yetmez ona helak müstehak artık
    Cevapla
  • BenSen 6 ay önce Şikayet Et
    Bakin, buralari Turklerin kanatlarinin altindaydi. O zamanlar boyle seyler olmuyodu, olamazdi´da.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kışa döndük! İstanbul dahil 29 il için Meteoroloji'den uyarı!
Kuzey Işıkları Trabzon'da görüntülendi