Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sisi ile görüştü: Kabul edilemez!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile telefon görüşmesi yaptı. Erdoğan, "Filistinlilerin göç etmeye zorlanması kabul edilemez" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sisi ile görüştü: Kabul edilemez!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sisi ile görüştü: Kabul edilemez!
GİRİŞ 20.10.2023 19:55 GÜNCELLEME 20.10.2023 19:55
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Son dakika Cumhurbaşkanı Erdoğan haberleri:  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile telefon görüşmesi yaptı. Erdoğan, "Filistinlilerin göç etmeye zorlanması kabul edilemez" dedi.

ERDOĞAN, SİSİ İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Görüşmede, İsrail-Filistin çatışmasında giderek daha vahim hale gelen tablo, Gazze'deki masum sivillere karşı İsrail'in sergilediği insan hakları ihlalleri ve çözüm için atılabilecek adımlar ele alındı” denildi.

'BATILI ÜLKELERİN SESSİZLİĞİ GAZZE'DEKİ ATEŞİ BÜYÜTÜYOR'

Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, Filistin topraklarına yönelen vahşetin giderek derinleştiğini, hastanelerin, okulların ve ibadet yerlerinin bombalanmasına Batılı ülkelerin sessizliğinin Gazze'deki ateşi büyüttüğünü ifade etti.

'FİLİSTİNLİLER'İN GÖÇ ETMEYE ZORLANMASI KABUL EDİLEMEZ'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazze'deki Filistinlilerin yurtlarından göç etmeye zorlanmasının kabul edilemez olduğunu, Türkiye'nin hem barışın sağlanması hem de bir an önce Gazze'ye insani yardım ve sağlık hizmetlerinin ulaştırılması için her türlü gayreti ortaya koymaya devam edeceğini belirtti.

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 50
  • Vatandaş 6 ay önce Şikayet Et
    Reis ,bu arap birliginden çok sey beklenmez hele de mısırlılardan . Çevreciler kızacak ama bizim CAYDIRICILIK İÇİN NÜKLEER SİLAHA ihtiyacımız var. ve su israildeki demir kubbe benzeri bir sisteme .Ruslardan alınan yeterli mi bilmiyorum.Dünyayı ne yazık ki uzun soluklu bir savaş bekliyor.
    Cevapla
  • Erkan 6 ay önce Şikayet Et
    İrandan dost israilden abd den ab den post olmaz iranin yonetimini musluman sanan zavallilar tarih okuyun gavurun sergiledigi tutumunuda osmanliyi arkadan vuran halifeleri arkadan vuran kimmis ogrenirsiniz .
    Cevapla
  • Vatansever 6 ay önce Şikayet Et
    Bence Avrupa nın sessizliği değil İslam aleminin dağınıklığı İsrail i cesaretlendiriyor
    Cevapla
  • Alim 6 ay önce Şikayet Et
    Eğer filistinin akıbeti darbeci sisi ye kaldıysa vay hallerine Allah'ım bizden fayda yok sen gör masum kullarını
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Şüphesiz müminler kardeştir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin'den açıklama! Üniversite sınavlarında yeni dönem
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs açıklaması