Irak asıllı Momika yine ortaya çıktı, bu kez İsrail bayrağı açarak Kur'an'a saldırdı!

İsveç'te polis koruması eşliğinde Kur'an-ı Kerim'e yönelik saldırılar düzenleyen Iraklı Salwan Momika, bu defa İsrail bayrağı sallayarak Kuran'ı Kerim nüshasına bastı.

GİRİŞ 22.10.2023 07:40 GÜNCELLEME 22.10.2023 10:35
Bu Habere 77 Yorum Yapılmış

İsveç'te sürekli Kur'an mushafı yakma eylemleriyle hem Müslüman dünyasının hem de Türkiye'nin tepkisini çeken Irak asıllı mülteci Salwan Momika, çirkin saldırıyı, bu sefer soykırımcı İsrail'in bayrağını açarak gerçekleştirdi.

Kur'an-ı Kerim nüshasını yere atarak üstüne basan Momika, Gazze'de binlerce sivili vahşice katleden İsrail'in bayrağını eline alıp öptü.

İSRAİL'İN GAZZE KATLİAMI

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, 7 Ekim sabahı İsrail'in uzun yıllardır süren zulmüne karşı "Aksa Tufanı" adıyla kapsamlı saldırı başlatmıştı.

Gazze'den İsrail yönüne binlerce roket atılırken Filistinli silahlı gruplar Gazze-İsrail sınırındaki Beyt Hanun-Erez Sınır Kapısı'na baskın düzenleyerek burayı ele geçirmişti.

Silahlı gruplar daha sonra buradan İsrail içindeki yerleşim yerlerine girmiş, İsrail ordusu da onlarca savaş uçağıyla Gazze Şeridi'ne saldırı başlatmıştı.

Gazze'den düzenlenen saldırılarda 306'sı asker 1400 İsraillinin öldüğü, 4 bin 834 İsraillinin yaralandığı aktarılmıştı.

Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail'in Gazze'ye saldırılarında 1756'sı çocuk, 4 bin 385 kişinin öldüğünü, 13 binden fazla kişinin yaralandığını duyurmuştu.

İşgal altındaki Batı Şeria'da da İsrail güçlerinin ve Yahudi yerleşimcilerin saldırılarında 85 Filistinlinin öldüğü belirtilmişti.

İsrail'in Gazze'ye saldırılarında 16 gazeteci yaşamını yitirmişti.

İsrail-Lübnan sınırında 8 Ekim'den bu yana İsrail ordusu ile Hizbullah arasında yaşanan çatışmalarda ise 16 Hizbullah üyesi ile biri gazeteci 3 sivil hayatını kaybetmişti.

Lübnan tarafından düzenlenen saldırılarda da 3 İsrail askeri ve bir İsrailli sivil yaşamını yitirmişti.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 77
  • Uğur 6 ay önce Şikayet Et
    İnsanların inancına saygı duymamak bu kafirin derdi ne ne geçiyor eline başka işi yok mu kimden para alıyor yine bir yahudi oyunu
    Cevapla
  • mert 6 ay önce Şikayet Et
    bu siyonist sevicisi ölümü coooook dehset olacak!!!
    Cevapla
  • Hak arayan 6 ay önce Şikayet Et
    Yahudi yada dinsiz gavur sen bir kuklasin duduksun bir gün pişman olacaksin
    Cevapla
  • Ali.E 6 ay önce Şikayet Et
    Ölüm değil itlafını görelim....
    Cevapla
  • İsmail 6 ay önce Şikayet Et
    Tam bir satılmış karaktersiz provakatör.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Netanyahu'yu tutuklanma korkusu sardı! Dünya liderlerine seslendi
Süper Lig'de 34. haftanın VAR kayıtları yayınlandı