Filistinli çocuğa kare harekâtı soruldu... Cevabı tüyleri diken diken etti

İsrail ordusunda ciddi bir demoralize bir durum ve Netanyahu'ya karşı bir duruş olmasına rağmen Filistinlilerin inançlı direnişi devam ediyor. 'Kara harekâtı' bir çocuğun işgal ordusuna karşı sözleri tüyleri adeta diken diken etti.

GİRİŞ 23.10.2023 11:08 GÜNCELLEME 23.10.2023 13:37
Bu Habere 144 Yorum Yapılmış

İşgalci İsrail güçleri, hedef gözetmeksizin Gazze'de yaptığı katliamlar 17. gününde devam ediyor. İsrail uçakları Gazze'deki Cebaliya, El-Bureyc ve Nusayrat mülteci kampları ile Beyt Lahiya bölgesinde sivillerin yaşadığı çok sayıda eve hava saldırısı düzenledi. 

İsrail ordusunda büyük bir demoralize bir durum ve Netanyahu'ya karşı bir duruş olmasına rağmen Filistinliler büyük bir inançla direnmeye devam ediyor. Sosyal medyada bir çocuğun işgal ordusuna karşı direniş sözleri tüyleri adeta diken diken etti.

"ŞEHİT Mİ OLACAĞIZ? BİZDEN SONRA BAŞKALARI GELECEK"

Videoda Filistinli çocuk "Siyonist güçlerin Gazze'ye kara harekâtı düzenleyeceği söyleniyor ne düşünüyorsun?" sorusunu şu yanıtı veriyor;

Normaldir. İçeri girsinler. Şehit mi olacağız? Bizden sonra başkaları gelecek. Biz onların burnunu sürteceğiz. Binaları yıktılar, dünyanın altını üstüne getirdiler. Çocuklar gençler şehit oldu... Olsun. Bunların hepsi toprağımıza feda olsun.

1873’Ü ÇOCUK 4 BİN 651 KİŞİ ŞEHİT OLDU

Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail'in Gazze'ye saldırılarında 1873’ü çocuk, 1023'ü kadın olmak üzere 4 bin 651 kişinin öldüğünü, 14 bin 245 kişinin yaralandığını duyurmuştu.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 144
  • Müslüman TÜRK 6 ay önce Şikayet Et
    Kâfirlerin helâkı yakındır. Allah müntâkim'dir. Sabırlı'dır.
    Cevapla
  • Osman 6 ay önce Şikayet Et
    Ula varya yemin ediyorum şu çocuktaki yüreğe hayran galdım vay gadanı alıyım vay gurban oluyum seni veren ALLAH'A ben . Filistinli çocuklar yürekli babaların çocukları bizse vehim hastalığına yakalanmış bir toplum olduk iyice şahadetin nedemek olduğunu unuttuk müsrifliğin binbir türlüsü yeise kapılmış bir toplum olduk iyice vay halimize vayki vay daha diğer müslüman ülkelerden bahset
    Cevapla
  • Inanmak 6 ay önce Şikayet Et
    Ey zalimler sürüsü sizin sonunuzu bu temiz kalpli inanmis nesil getirecek,
    Cevapla
  • Ahmet başçavuş 6 ay önce Şikayet Et
    Çanakkale ruhu şimdi Gazze'de yaşıyor ne diyor mehmet Akif "benim iman dolu göğsüm gibi serhattim var" Bu inanç,Allah'a teslimiyet oldukça bu gün İsrail üstün görünse de nihayetinde zafer inananlarındır evelallah
    Cevapla
  • VATANDAŞ 6 ay önce Şikayet Et
    Şu çocuğun binde biri kadar cesaret yok o israil ve amerikan askerlerinde. Gölgelerinizden korkuyorsunuz. Yapabildiğiniz tek şey korkakça yukardan çoluk çocuğu bombalayabilmek. Sonra da çıkıp dünyaya kahramanlık nidaları atıyorsunuz, öyle güçlüyüz böyle kahramanız falan diye. Sevsinler sizin adamlığınızı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
3. Dünya savaşı çıkarsa müttefikimiz kim olsun? İşte dikkat çeken Türkiye detayı...
Fiyatını duyanlar inanamadı! Piyasayı karıştıracak SUV