Batı'nın çirkin iki yüzü: Asıl cehennem burada

Gazze'de binlerce çocuğun katledilmesine sessiz kalan New York Times, Wall Street Journal gibi gazeteler serbest bırakılan İsrailli rehinenin yaşadıklarını "Cehennemi gördü" başlığı ile verdi.

GİRİŞ 24.10.2023 15:02 GÜNCELLEME 24.10.2023 20:25
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

İsrail ordusunun Gazze'ye yönelik hava saldırıları 18. gününde sürüyor. İsrail'in yaptığı katliamı görmezden gelen Amerikan medyası Hamas tarafından serbest bırakılan İsrailli'nin haberini "Cehennemi yaşadı" başlığı ile verdi.

"CEHENNEMİ YAŞADI" 

Hamas, 7 Ekim'de düzenlediği saldırıda kaçırdığı rehinelerde iki kişiyi daha serbest bıraktığını duyurdu. Serbest bırakılan rehinelerden 85 yaşındaki Yocheved Lifshitz yaptığı açıklama "hayal bile edemeyeceği cehennemi" yaşadığını söyledi. Gazze'de binlerce çocuğun katledilmesine sessiz kalan New York Times, Wall Street Journal gibi gazeteler ise İsrailli rehinenin serbest kalmasını "Cehennemi yaşadı" başlığı ile verdi.

"BİZE ZARAR VERMEDİLER"

Tel Aviv'e ulaşan 85 yaşındaki İsrailli kadın, yaşadıklarını ülke basınına anlattı. Lifshitz, "Motosikletle rehin alındım. Kalacağımız yere ulaştığımızda bizi karşılayanlar kendilerinin Kur'an-ı Kerim'e inandıklarını, bize zarar vermeyeceklerini ve bize kendileriyle eşit şartlarda davranacaklarını söylediler." ifadelerini kullandı.

ASIL CEHENNEM BURADA

Gazze'de katliamı sürdüren İsrail çeşitli noktaları bombalamaya devam ediyor.  İsrail ordusunun Gazze'nin Bureyc Mülteci Kampı'na düzenlediği saldırıda aralarında çocuklarında olduğu onlarca kişi hayatını kaybetti. 

 

KAYNAK: HABER7
Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 34
  • malkoçoğlu 6 ay önce Şikayet Et
    Savaşalım masumlar için Allah yolunda savaşalım.Hergün yeni ölümler oluyor taş üstünde taş kalmıyacak savaşalım.
    Cevapla
  • bahadır 6 ay önce Şikayet Et
    git savaş
    Cevapla
  • Metin Güner 6 ay önce Şikayet Et
    zalimler için yaşasın Cehennem! zalimler için yaşasın Cehennem! zalimler için yaşasın Cehennem! zalimler için yaşasın Cehennem! zalimler için yaşasın Cehennem! zalimler için yaşasın Cehennem! zalimler için yaşasın Cehennem! zalimler için yaşasın Cehennem! Ya Rabbim , Zalimler ,Kafirler Topluluğuna Karşı Bizlere Yardım Eyle,.. Amin ,Amin, Amin,
    Cevapla
  • konuk 6 ay önce Şikayet Et
    Allahım bunları yapanları sonrada yapmadık deyip inkar edenleri, onlara destek verenleri sana havale ediyorum, sen kahru perişan eyle kendi kanlarında boğulsunlar.
    Cevapla
  • Osman45 6 ay önce Şikayet Et
    Duyduğum kadarıyla turkıyeden birçok insan Gazze'ye savaşmaya gıdıyor ben 3kişi gıttıgını gördüm toplanma yerı neresı bılemem zulüm ve ezıyet varsa müslümansan savaşmak zorundasın bu İslami bir emir kitapta da yazar inananlar savaşmaya gıdıyor inanmayanlar katliama şahit olur öbür tarafta
    Cevapla
  • bahdır 6 ay önce Şikayet Et
    sende gidiyonmu yoldanısın
    Cevapla
  • Veli 6 ay önce Şikayet Et
    Hamas İsrail'in tam istediğini yaptı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Futbol dünyasında bir devir Arda Güler için sona eriyor
Bir günde 21 operasyon! Kassam, İsrail ordusunun üstüne kabus gibi çöktü