Dük'ün kızının 78 harfli ismi alay konusu oldu
İspanya'da aristokrat aileye ait bir bebeğe, "Sofia Fernanda Dolores Cayetana Teresa Angela de la Cruz Micaela del Santisimo Sacramento del Perpetuo Socorro de la Santísima Trinidad y de Todos Los Santos" adı konuldu.

İspanya'da Huescar Dükü Fernando Juan Fitz-James Stuart y de Solis'in yeni doğan kızının ismi tartışma yarattı.
33 yaşındaki Dük ve 31 yaşındaki eşi Sofia Palazuelo, ikinci bebeklerine "Sofia Fernanda Dolores Cayetana Teresa Angela de la Cruz Micaela del Santísimo Sacramento del Perpetuo Socorro de la Santisima Trinidad y de Todos Los Santos" ismini verdi.
El Pais gazetesi, bebeğin isminin krize yol açtığını, nüfus müdürlüğünün bu kadar uzun bir ismi kayıt edemeyeceğini aktardı. Yetkililer, bu kadar çok unvanın yasal sınırları aştığını bildirdi.
Tartışma sosyal medyada da gündem oldu. Birçok kişi, bebeğe böyle bir isim seçilmesini "aptallık" olarak niteledi.
İspanya'da 2014'te ölen Alba Düşesi "Maria del Rosario Cayetana Paloma Alfonsa Victoria Eugenia Fernanda Teresa Francisca de Paula Lourdes Antonia Josefa Fausta Rita Castor Dorotea Santa Esperanza Fitz-James Stuart y de Silva Falco y Gurtubay", 46 ayrı unvanla "uzun isim" rekorunu kırmıştı.
-
Ayşe Nur 1 yıl önce Şikayet EtBu kız çocuk bir gün kuyuya düşse haber veren isimlerini sayana kadar çocuk boğulurBeğen
-
Morelli 1 yıl önce Şikayet EtBu ismi annesi babasi bile soyleyemez nasil bir sacmalik amaclari neBeğen
-
MACKALI 61 1 yıl önce Şikayet EtCok igrenc bir isim..Beğen
-
erdal 1 yıl önce Şikayet Etİspanyada ösym muadili bir kurum var mı acaba :)Beğen
-
Bafrali 1 yıl önce Şikayet EtDüşünsene acil kapatması gereken bir iş olacak artık isim bitene kadar olduda bitti maşallah olacakBeğen Toplam 1 beğeni