Ürdün Kraliçesi Rania: Batılı liderler Gazze'ye gözle görülür bir çifte standart uyguluyor

Ürdün Kraliçesi Rania, Batı'nın Gazze'ye çifte standart uyguladığını belirterek "Modern tarihte ilk kez bu kadar çok insan acı çekiyor ve dünya ateşkes çağrısında bile bulunmuyor. Sessizlik sağır edici. Batı dünyasını da suç ortağı..." dedi

Ürdün Kraliçesi Rania: Batılı liderler Gazze'ye gözle görülür bir çifte standart uyguluyor
Ürdün Kraliçesi Rania: Batılı liderler Gazze'ye gözle görülür bir çifte standart uyguluyor
GİRİŞ 27.10.2023 10:51 GÜNCELLEME 27.10.2023 10:51
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ürdün Kraliçesi Rania el Abdullah, Batılı liderleri Gazze'de İsrail bombardımanı altında ölen sivilleri kınamadıkları için "gözle görülür bir çifte standart" uygulamakla suçladı. Kraliçe Rania, "Ürdün dahil olmak üzere Orta Doğu'nun dört bir yanındaki insanlar olarak, dünyanın yaşanan bu felakete verdiği tepki karşısında şoke olmuş ve hayal kırıklığına uğramış durumdayız. Son birkaç hafta içinde dünyada gözle görülür bir çifte standart olduğunu gördük." dedi. "7 Ekim'de dünya derhal ve açık bir şekilde 'İsrail'in kendini savunma hakkının' yanında yer aldı, yapılan saldırıyı kınadı. Ancak son birkaç haftadır dünyada sessizlik görüyoruz." ifadelerini kullandı. 

"Modern tarihte ilk kez bu kadar çok insan acı çekiyor ve dünya ateşkes çağrısında bile bulunmuyor." diyen Kraliçe Rania, "Sessizlik sağır edici. Bölgemizdeki birçok kişi için bu durum, Batı dünyasını da suç ortağı haline getiriyor." şeklinde konuştu. 

KAYNAK: EURONEWS
Şeyma Akman Haber7.com - Editör
Haber 7 - Şeyma Akman

Editör Hakkında

1988 yılında Ankara’da doğdu. İlk öğretimini Ankara’da, orta ve lise öğrenimini Amerika’da tamamladı. Bilkent Üniversitesinde İngilizce-Fransızca mütercim tercümanlık okudu. Gazetecilik mesleğine Kanal 7 dış haberler bölümünde başladı. 7 sene sonra Yasemin.com sitesine geçerek kariyerine yeni bir ivme kazandırdı. Meslek hayatına Haber7.com'da Dış haberler editörü olarak devam ediyor.
YORUMLAR 1
  • m.kara 6 ay önce Şikayet Et
    zaten suç ortakları bölgede kaos ve korku olmazsa ve içimizdeki satılmışlar bu bölgeyi sömüremezler ki uyanın gayrı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tayvan'dan son dakika Çin duyurusu! Savunma bölgesi ilan edildi: 22 askeri araç...
Çin’de felaketi! Guangzhou eyaleti savaş alanına döndü! Halka peş peşe uyarı