Hamas'tan, İsrail'e son dakika esir takası teklifi: Anlaşma yapmaya hazırız

Hamas liderlerinden Yahya Sinvar: "İsrail'in elindeki tüm esirleri bırakması karşılığında, Hamas da elindeki esirleri bırakacağı bir anlaşmayı hemen yapmaya hazır."

Hamas'tan, İsrail'e son dakika esir takası teklifi: Anlaşma yapmaya hazırız
Hamas'tan, İsrail'e son dakika esir takası teklifi: Anlaşma yapmaya hazırız
GİRİŞ 28.10.2023 22:26 GÜNCELLEME 29.10.2023 00:35
Bu Habere 192 Yorum Yapılmış

Son dakika Hamas İsrail haberleri: İsrail'in Filistin'deki katliamları 22'nci gününde devam ederken Hamas'tan, İsrail'e yeni bir takas teklifi geldi.

HAMAS'TAN, İSRAİL'E ESİR TAKASI TEKLİFİ

Hamas liderlerinden Sinvar, "İsrail'in elindeki tüm esirleri bırakması karşılığında, Hamas da elindeki esirleri bırakacağı bir anlaşmayı hemen yapmaya hazır." dedi.

KAYNAK: AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 192
  • Fehmi 6 ay önce Şikayet Et
    Sivilleri katlettirmek için mi savaş başlattınız esir takas edince biteceğini mi düşünüyorsunuz siyonizm ortadogudan sökülmeden ortadoğuya barış gelmeyecek
    Cevapla
  • Guest 6 ay önce Şikayet Et
    Bazı arkadaşlar hamasi Kuvayı milliye ile kıyaslamis.boyle kıyaslama olmaz.kuvai milliye hiçbir zaman sivillere zarar vermedi.hedefi işgalci emperyalist askeri guclerdi.ve hiçbir devletinde uydusu olmadu.hamasi kuvai milliyeye benzetmek en hafif tabirle ayıptır.
    Cevapla
  • ….. 6 ay önce Şikayet Et
    Hamas hakkında ne biliyorsun?
    Cevapla
  • Konyalı. 6 ay önce Şikayet Et
    İsrail'in genişlemesi ve isgallerini daha kanlı ve agresif yapması için ciddi nedenlere ihtiyacı vardı.yani bir çeşit meşruiyet hakkı.bu hakkı Hamas fazlasıyla katil İsrail devletine sağlamıştır.bu olay sonucunda Gazze diye bir şehir artık kalmayacaktir.ve tamamen İsrailin kontrol noktasına geçecektir.hamasin bir mossad projesi olduğuna bu olaydan sonra kesinlikle kanaat getirdim.
    Cevapla
  • Türkmen 6 ay önce Şikayet Et
    Sözde barış işgalcilere yarayan bir saçmalıktir. Torakraklarini işgal edenle savairsin oturup adım adım hedeflerine ulaşmasına göz yummak acziyettir. Hamas dokunulmaz zannedilen zalimlerin hiç te dokunulmaz olmadığını gösterdi. Hamasa terörist diyen bizdenmis gibi görünen ama aynen kendisi Hamas'a terorist diyen siyonizme hizmet eden bir yaratıktır.
    Cevapla
  • Kötü Koku 6 ay önce Şikayet Et
    Kendi savaşmadan başkalarını savaştıran iran acaba FİLİSTİN'E soykırım yapılması için mi HAMAS'ı destekliyor göründü.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bedeni eridi, azmi sapasağlam... Ebu Ubeyde’de 200 günde büyük değişim
TFF, şike iddiaları için inceleme başlattı!