Finlandiya Dışişleri Bakanlığı binası Türk bayrağının renkleriyle ışıklandırıldı

Finlandiya Dışişleri Bakanlığı, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yıl dönümünü tebrik etti ve bakanlık binasını Türk bayrağının renkleriyle ışıklandırdı.

Finlandiya Dışişleri Bakanlığı binası Türk bayrağının renkleriyle ışıklandırıldı
Finlandiya Dışişleri Bakanlığı binası Türk bayrağının renkleriyle ışıklandırıldı
GİRİŞ 30.10.2023 06:03 GÜNCELLEME 30.10.2023 06:03
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bakanlığın X sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda kutlama mesajına yer verildi.

Finlandiya Dışişleri Bakanlığı'nın X hesabında "Finlandiya, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. kuruluş yıldönümünü kutluyor. Dışişleri Bakanlığı'nın Merikasarmi binası bu vesileyle ışıklandırıldı." mesajı paylaşıldı.

Türkiye'nin Helsinki Büyükelçiliği'nin de X hesabından yapılan paylaşımda, "Cumhuriyetimizin 100. yılı hepimize kutlu olsun! Cumhuriyetimizin 100. yılı şerefine Finlandiya Dışişleri Bakanlığı şanlı bayrağımızın renklerine boyandı! Nice yüzyıllara!" ifadelerine yer verildi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Gurbetten 5 ay önce Şikayet Et
    ...bunu yemezler Türk Bayragi renkleriyle demek YANLIS Ay Yildiz NEREDE isteseler yansitirlar... teroristlerin pacavralarini tam sekilde isiklandiriyorlar TÜRK BAYRAGIMI OLMUYOR???
    Cevapla
  • German 50 5 ay önce Şikayet Et
    Yagciliga gerek yok
    Cevapla
  • Mesut 5 ay önce Şikayet Et
    köprüyü geçinceye kadar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü
100 senede 2. defa oyun bozuluyor: Kalkınma Yolu neden bu kadar önemli?