Son dakika: Rusya'nın hamlesi İsrail'i çıldırttı! Büyükelçi Dışişlerine çağrıldı...

İsrail, Rusya'nın Tel Aviv Büyükelçisi Anatoly Viktorov'u Hamas heyetinin Moskova'ya yaptığı ziyaret nedeniyle Dışişleri Bakanlığına çağırdı.

GİRİŞ 30.10.2023 06:19 GÜNCELLEME 30.10.2023 09:43
Bu Habere 66 Yorum Yapılmış

Hamas heyetinin Moskova'ya yaptığı ziyaret nedeniyle Rusya'nın Tel Aviv Büyükelçisi Anatoly Viktorov'un İsrail Dışişleri Bakanlığına çağrıldığı bildirildi.

İsrail Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Büyükelçi Viktorov'un bu sabah Batı Kudüs'teki Bakanlığa çağrıldığı belirtildi.

Hamas Siyasi Büro Üyesi Musa Ebu Merzuk, Moskova’da İran Dışişleri Bakan Yardımcısı Ali Bakıri’nin de yer aldığı toplantıda Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Mihail Bogdanov ile bir araya geldi. 

Viktorov'un, Hamas heyetinin Moskova'ya yaptığı ziyaret nedeniyle Bakanlığa çağrıldığı ifade edilen açıklamada, "Rus Büyükelçi'ye Moskova'nın Hamas'ı açık ve net bir şekilde kınamaması ve Rusya'nın uluslararası kuruluşlardaki davranışlarının ciddi bir konu olarak değerlendirildiği mesajının iletildiği" kaydedildi.

Açıklamada, Hamas heyetinin Moskova'da ağırlanmasının "İsraillilere karşı terörizmin meşruluğuna dair bir mesaj taşıdığı" savunuldu

KAYNAK: AA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 66
  • 44 zaloğlu 6 ay önce Şikayet Et
    Nerdesi eyyyy HİZBULLAH şimdi tam zamanı Filistine Yardım edin VALLAHİ O kafirlerin hepsi ABD ye kaçar
    Cevapla
  • adam 6 ay önce Şikayet Et
    İsrailin yaptığı teröre ne diyeceğiz. Savunmasız çoluk çocuğu çevrelemiş Açıkça soykırım yapıyor. Zalim kafir.
    Cevapla
  • Yeni Dünya Düzeni 6 ay önce Şikayet Et
    Yeni dünya düzeni şart.Abd ve sekiz on ortağı dışarıda bırakılarak BM fesedilmeli başını Türkiye,Rusya,Çinin çektiği yeni fünya düzeni barış gücü kurulmalı dünya barışı için bu şart.Abd ve saz arkadaşları on kişi kalsın dünyada.
    Cevapla
  • misafir2 6 ay önce Şikayet Et
    yüzden fazla soykırıma katliama uğradı bu yahudi denen kafir hala insan olamadı.bunların yaptıklarını şeytan yapmaz.
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Bu artık ABD diktatörü saltanatı ile Komünist Diktatör saltanatı Rusya Çin savaşına dönüşüyor .Rusya ile Çin uyursa Müslümanlardan sonra sıra onlara geleceği kesindir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Artık ücretsiz! Tüm emekliler faydalanabilecek! Bakan Işıkhan müjdeyi verdi
Saplantılı eski nişanlısı katletmişti: Büşra Kaban'ın vurulma anı ortaya çıktı