İsrail’den, Suriye ve Lübnan’a saldırı

İsrail, Lübnan'a saldırı başlattı. Suriye saldırılarının 25. gününe giren İsrail saldırıları bölgedeki diğer ülkelere de sıçradı.

İsrail’den, Suriye ve Lübnan’a saldırı
İsrail’den, Suriye ve Lübnan’a saldırı
GİRİŞ 31.10.2023 08:32 GÜNCELLEME 31.10.2023 08:32
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Lübnan ve Suriye’den kendilerine saldırı düzenlendiğini ve buna yanıt verdiklerini duyurdu. Ordu, Suriye ve Lübnan topraklarında düzenlenen hava saldırılarının görüntülerini de paylaştı.

İSRAİL'İN SAVUNMASI

IDF’ten yapılan açıklamada, “Hava Kuvvetlerine ait bir uçak, İsrail topraklarına yönelik saldırılara karşılık olarak Lübnan topraklarındaki terör örgütü Hizbullah'a ait hedefleri vurdu. Saldırıya uğrayan hedefler arasında terörizmi yönlendirmeye yönelik altyapılar ve örgütün askeri altyapıları da yer aldı. Ayrıca IDF’e ait savaş uçağı, Suriye topraklarından İsrail’e fırlatmaların yapıldığı rampalara saldırdı” denildi.
 

KAYNAK: DHA
Şeyma Akman Haber7.com - Editör
Haber 7 - Şeyma Akman

Editör Hakkında

1988 yılında Ankara’da doğdu. İlk öğretimini Ankara’da, orta ve lise öğrenimini Amerika’da tamamladı. Bilkent Üniversitesinde İngilizce-Fransızca mütercim tercümanlık okudu. Gazetecilik mesleğine Kanal 7 dış haberler bölümünde başladı. 7 sene sonra Yasemin.com sitesine geçerek kariyerine yeni bir ivme kazandırdı. Meslek hayatına Haber7.com'da Dış haberler editörü olarak devam ediyor.
YORUMLAR 4
  • aslında 6 ay önce Şikayet Et
    lubnana saldiroo suriyeye saldirio hizbullaha saldiriyo yemen ile bozuk halbuki hepsi ayni anda saldirsa 4 cephe acilacak ve savunma sistemleri iflas edip geri cekilmek zorunda kalacaklar yoksa sıra onlara gelecek malesef
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Araplar korkak malesef. Halbuki bu korkaklığın neticesinde sıra onlara gelecek. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın devri bitti.
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Arap ülkeleri pısırık ve korkak israili yenemezler korkak millet
    Cevapla
  • cahit 6 ay önce Şikayet Et
    İsrail in yerinde olsam Mısıra da Ürdün ede saldırırım nasıl olsa hiç bir şey yapamazlar 6 gün savaşında nasıl 22 Arap ülkesini yendiyese şimdi 52 İslam ülkesini yeniyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Helikopter kazasında hayatını kaybeden İran cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdir?
Dursun Özbek'ten Ali Koç'a sert sözler: Baş ahlaksız...