İsrail medyasında soykırım sayacı

İsrail katliama 25 gündür devam ederken Kanal 14 televizyonu Gazze'deki soykırımda hayatını kaybedenlerin sayısını "sayaç" olarak gösterdi.

GİRİŞ 31.10.2023 14:22 GÜNCELLEME 31.10.2023 14:46
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

İsrail'in Kanal 14 televizyonu Gazze'deki katliamları adeta bir "soykırım sayacı"na çevirdi. İnternet sitesi için bir infografik hazırlayan İsrailli medya kuruluşu, hayatını kaybeden Filistinli kadın, çocuk ve bebekleri "terörist" olarak nitelendirdi.

ÖLEN SİVİLLER ORTADAN KALDIRILAN TERÖRİST OLARAK SAYILDI

İsrail saldırılarında öldürülen veya yaralanan Filistinlilerin sayısı, düzenlenen saldırıların toplamı ve vurulan binaların toplamı gibi bilgilerin yer aldığı infografikte, İsrail saldırılarında yaşamını yitiren Filistinlilerin sayısının gösterildiği bölümde, "ortadan kaldırılan terörist" ibaresine yer veriliyor.

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra bugün yaptığı açıklamada, İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze'de düzenlediği saldırılarda, 3 bin 457'si çocuk, 2 bin 136'sı kadın olmak üzere 8 bin 306 kişinin hayatını kaybettiğini bildirmişti.

KAYNAK: SABAH
Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 14
  • Caski 6 ay önce Şikayet Et
    Faşist Emperyalist Zionistler tarihi çarpıtmayı iyi bilirler ve yandaşları Sömürgeci batılılar ise sömürgeci olduklarını bile bile unuturlar
    Cevapla
  • Ben de haklıyım 6 ay önce Şikayet Et
    Böyle melanet bir millet olamaz! Esfel-i safilin dedikleri seviye bu olmalı. Köpek bunların yanında ultra saygın kalır.
    Cevapla
  • ABDÜLHAMİD 6 ay önce Şikayet Et
    İnşallah sizin sayacınızı da birileri bir gün bir yerlere koyarlar
    Cevapla
  • cahit 6 ay önce Şikayet Et
    Rabbim her çocuğun ruhunu sizin üzerinize atom bombası dehşetiyle geri gönderisin yerle yeksan eylesin yaptığınız zülmü misliyle yaşatsın
    Cevapla
  • Berk 6 ay önce Şikayet Et
    Bu İsrailliler var ya yatacak yerleri yok. Elimine biri geçerse dümdüz edeceğim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Akıncı İHA Reisi'nin helikopterini 2 saatte tespit etti: Dakika dakika neler yaşandı?
Reisi'nin ölümüyle ilgili İsrail'den açıklama