ABD, Netanyahu'nun ipini çekti! Beyaz Saray sızdırdı...

Beyaz Saray'da üst düzey iki yetkili, Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD), İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun siyasi günlerinin sayılı olduğunu ve Biden'ın bu durumu Netanyahu'ya ilettiğini açıkladı.

ABD, Netanyahu'nun ipini çekti! Beyaz Saray sızdırdı...
ABD, Netanyahu'nun ipini çekti! Beyaz Saray sızdırdı...
GİRİŞ 02.11.2023 03:43 GÜNCELLEME 02.11.2023 03:43
Bu Habere 154 Yorum Yapılmış

Son dakika Binyamin Netanyahu haberleri: İsrail'in, Filistin'deki katliam saldırıları her geçen gün daha da şiddetlenerek sürürken, ABD'den çarpıcı bir Netanyahu iddiası geldi.

ABD, Netanyahu'nun ipini çekti! Beyaz Saray sızdırdı...

'NETANYAHU'NUN SAYILI GÜNLERİ KALDI'

ABD merkezli Politico'da yer alan habere göre, Beyaz Saray'dan iki üst düzey yetkili, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun siyasi ömrünün kısaldığını ve sayılı günlerinin kaldığını söyleyerek, bu durumun Beyaz Saray'da gündem olduğunu açıkladı.

BIDEN, NETANYAHU'YA İLETTİ

Yetkililer, ABD Başkanı Joe Biden'ın yakın zamanda Netanyahu ile yaptığı bir görüşmede bu durumun Netanyahu'ya ilettiğini kaydetti.

ABD, Netanyahu'nun ipini çekti! Beyaz Saray sızdırdı...

NETANYAHU, İSTİFA ETMEYİ REDDETMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde istifa çağrıları yapılan Netanyahu, çağrıları kabul etmeyerek "İstifa etmeyi düşünmüyorum. Hamas'ı ortadan kaldıracağım" açıklamasında bulunmuştu.

ABD, Netanyahu'nun ipini çekti! Beyaz Saray sızdırdı...

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 154
  • Dadaş 5 ay önce Şikayet Et
    İkiside it bunların, bence abd ve israil yer yüzünden silinmeli, o zaman dünyaya huzur gelir
    Cevapla
  • Tual 5 ay önce Şikayet Et
    Eyyy katil netanyahu ABD nin işte böyle bir huyu var kullan at değil kullan öldür inat yaparsan istifa etmezsen şunu bilki sana suikast düzenler suçuda Hamas a atarlar
    Cevapla
  • Tual 5 ay önce Şikayet Et
    Katil netanyahu istifa etmiyorsa ABD İsrail'e darbe yapsın alıskın ABD darbe yapmaya nasılsa
    Cevapla
  • Okuyucu 5 ay önce Şikayet Et
    ABD Netanyahu' ya gaz vererek tüm Gazze lileri öldürtmeye ortak olduğunu ve Allah a her inanan bir toplum onlar için bir zülmet olduğunu biliyoruz şimdi biden kendini insancıl göstermek ve işi bitirdikten sonra yine aynı liderlik konumunda kalacağını düşünüyor . Netanyahu = Biden THE ENT☠️
    Cevapla
  • Das 5 ay önce Şikayet Et
    Gerek Ukraine gerek is rail savasini sadece Abd durdura bilir baska kimse durduramaz malesef sayin Biden savas istiyor baska abd baskani geleseye Kadar beklemek gerek anca yeni baskan ateskes saglar
    Cevapla
  • Ahmet Galatalı 5 ay önce Şikayet Et
    1. güç abd, başka şans yok demek yaradanı yok saymak. savaş duracak zira itrail çok darbe yedi, erkek değiller, hastahane vurup çoluk çocuk öldürdüler. korkudan altlarına yapan ordusu var. 2. sayın biden değil bunak biden diyebilirsin, bu saygı senin yerini belli ediyor gibi, yoksa güce mi tapıyorsun? Bu savaş sonrası ortalık mezbahaya dönecek bence de ve batı kaybedecek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
PKK’dan TSK’ya kimyasal kumpas! Kalleş plan deşifre oldu
Tepki çeken Ege hamlesiyle ilgili Miçotakis'ten açıklama: Türkiye'den de...