İsrail'e bir darbe daha!

Lübnan'daki Hizbullah, İsrail'e ait silahlı insansız hava aracını (SİHA) düşürdüğünü bildirdi.

İsrail'e bir darbe daha!
İsrail'e bir darbe daha!
GİRİŞ 02.11.2023 07:15 GÜNCELLEME 02.11.2023 08:53
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Hizbullah'a yakınlığıyla bilinen Meyadin tv'nin internet sayfasındaki haberde, Hizbullah'ın, İsrail'e ait SİHA'yı karadan havaya füzeyle düşürdüğü ifade edildi.

Haberde ayrıca, SİHA'nın, düşürülmeden önce Lübnan-İsrail sınırı yakınındaki Hunin ve el-Malikiye köyleri üzerinde uçtuğu bilgisi paylaşıldı.

KAYNAK: AA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Hüseyin 5 ay önce Şikayet Et
    HİZBULLAH ve İRAN CIRT..
    Cevapla
  • firar 5 ay önce Şikayet Et
    Tüm Müslaman ve ortadoğudaki ülkeler yabancı ülkeleri peş peş cektikleri üsleri kapatacak başka care yok . ondan sonra bakın bu zulum nasıl duruyor. ortadoğuda barış ve huzur sağlanır.
    Cevapla
  • Dava Adamı 5 ay önce Şikayet Et
    ne darbe ama İsrail'in yüzlerce İHA sı var böyle reklam kokan haber yapmayın sadece şunu deyin Hizbullah İsrail İHA sını düşürdü hepsi bu
    Cevapla
  • Berk 5 ay önce Şikayet Et
    Hava kontrolü önemli, israilin uçak ve ihalarını düşüren teknoloji geliştirirlerse bu iş kolaylaşır
    Cevapla
  • Kübra 5 ay önce Şikayet Et
    hizbullah gibi bi oluşum siha düşürebiliyorsa demekki bişeye yaramıyor sihalar, bukadar kolay farkedilmemeli diye düşünüyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Facianın eşiğinden dönüldü: Yol kapatıldı evler boşaltıldı
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi