'Savaşa Wagner de dahil oluyor' iddiası! Destek verecekleri taraf...

Rusya'ya bağlı paralı asker grubu Wagner'in, Lübnan'daki Hizbullah'a Pantsir-S1 hava savunma füze sistemi sağlayacağı iddia edildi.

GİRİŞ 03.11.2023 07:46 GÜNCELLEME 03.11.2023 09:02
Bu Habere 84 Yorum Yapılmış

Sevkiyatın gerçekleşmesi durumunda Hizbullah, İsrail'in F-16 ve F-35 savaş uçakları ile birlikte balistik füzeleri ve hipersonik füzelerini vurabilecek.

Rus paralı asker grubu Wagner'in, İsrail ile savaşta yardımcı olması amacıyla Lübnan'daki Hizbullah'a Pantsir-S1 hava savunma füze sistemi temin edeceği öne sürüldü.

GAZZE'YE DE NAKLEDİLEBİLİR

Wagner tarafından Lübnan'a teslimat henüz gerçekleşmemiş olsa da silahın Hamas'a yardım amacıyla Gazze'ye de nakledileceği de iddia edildi.

İSRAİL F-16 VE F-35'LERİ AÇIK HEDEF OLACAK

Sevkiyatın gerçekleşmesi durumunda Hizbullah, Pantsir-S1 hava savunma sistemi sayesinde İsrail'in F-16 ve F-35 savaş uçakları ile birlikte balistik füzeleri ve hipersonik füzelerini vurabilecek.

GÖZLER HİZBULLAH LİDERİNİN KONUŞMASINA ÇEVRİLDİ

Öte yandan Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, 7 Ekim'den sonra yarın ilk kez televizyon karşısına geçerek bir konuşma yapacak. Nasrallah'ın konuşması öncesi tüm gözler İsrail ordusu ile Hizbullah arasında karşılıklı saldırıların sürdüğü Lübnan-İsrail sınırına çevrildi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 84
  • Abdullah 5 ay önce Şikayet Et
    Rustan medet umanlar var
    Cevapla
  • Yorumcu 5 ay önce Şikayet Et
    İsrayil kimden medet umuyo.
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 5 ay önce Şikayet Et
    Bırakın Wagneri savaşa girecek hikayesini ! ABD şişirmesi bunlar. Düşündünüz mü? İsrail Suriye Şam havaalanı başta diğer hedefleri nasıl vurabiliyor rahatlıkla. Suriyede Rus S-400'leri demekki göz yumuyor. Netenyahu da zırt pırt Rusya'yı ziyaret etmiyor muydu? Neden PUTİN'in doğduğu köye girilemiyor??
    Cevapla
  • Bgk 5 ay önce Şikayet Et
    Savaş başladığı ilk gün söylemiştim ABD ve İsrail'in en korktuğu örgüt Hizbullah'ı savaşa girmesin diye tüm Arap ülkelerine mesaj gönderdiler sonunda Hizbullah savaşa girdi ve kesin kazanır işin diğer tarafı Rusya Ukrayna daki bedeli fazlasıyla hizbullah aracılığıyla odetir
    Cevapla
  • Barış karaca 5 ay önce Şikayet Et
    Sen fazla holywood filmi izlemişsin Hizbullah,israile tek mermi atmaz! Gazzede ki masum kadın ve çocukların arasından İstaile koordinat verir masumları katlettirir! Aksa tufanıda sizin tezgahınız zaten!
    Cevapla
  • Afilli 5 ay önce Şikayet Et
    Haydi bismillah cephe çoğalıyor müslümanlar birleşmeli .
    Cevapla
  • Yado 5 ay önce Şikayet Et
    Koş koş cemaate yetiş.
    Cevapla
  • Sencer 5 ay önce Şikayet Et
    Artik birileri Irani ve onun gibi planlari bize düsman müslüman düsmani diye tanitmasin, görüyorsunuz Dimi Israile sudi ler bile nasil Baris icinde Kudüs icin birinin sesi cikmiyor, Artik Türkiye Deki insanlari kandirmayin dogu bize düsman degil onlari niye asagalayip duruyorsunuz Iran ve Türkiyenin kaderi ayni bundan kacis yok.gözleri bu iki ülke dengeliyor bu kadar basit yönü batiya d
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tepki çeken Ege hamlesiyle ilgili Miçotakis'ten açıklama: Türkiye'den de...
İsrail'de bir bakanın aracı daha kaza yaptı! Otomobil hurdaya döndü