Hizbullah'tan savaş açıklaması

Hizbullah lideri Hasan Nasrallah yaptığı açıklamada Aksa Tufanı'nın birçok cepheye yayıldığını söyleyerek "Savaşın sorumlusu ABD, İsrail bir maşa. ABD bedel ödemeli. ABD üslerine saldıracağız." dedi.

GİRİŞ 03.11.2023 16:06 GÜNCELLEME 03.11.2023 18:06
Bu Habere 441 Yorum Yapılmış

Hizbullah lideri Hasan Nasrallah savaş açıklaması yaptı.

İşte o konuşmadan öne çıkan satır başları:

AKSA TUFANI BİRÇOK CEPHEYE YAYILDI

Aksa tufanı harekatı bir çok cepheye yayıldı.

Kıyamet günü insanların hepsi dirilmiş olacak. Şehitler mutlu olarak kalkacaklar. Rabbimiz şehitleri diridirler diyor onlar ölü değildirler. Ne mutlu şehitlerimize, ne mutlu onlara ki vadedildikleri aleme gittiler. Meleklerin Peygamberlerin oldukları yere gittiler.

Orada ne siyonist kabadayıları ne Amerikan zulmü var.

Biz bu imanla bakıyoruz şehitlerimizin gittiği yola.

Bugün yeryüzünde çok büyük bir savaşa girişmiş durumdalar.

Her ne yaparsa yapsınlar, etkisinden ve operasyonun neden olduğu stratejik sonuçlardan kurtulamayacaklar.

"BU GERÇEK İMANDIR"

İnsanı açıdan da ahlaki açıdan da bu savaş en büyük en aleni açık Allah yolunda savaştır. Bu halkın dünyada hiçbir benzeri yoktur. Gazzeliler bu insanlar çocuk erkek anne toprağın altından çıkarken buna rağmen "Feda olsun direnişe" nidalarını işitiyoruz. Bu gerçek imandır.

Yaşayacaklarımızı tahmin ederek konuşmamı ona göre yapacağım. Bu Allah yolunda bir savaş. Bu savaşın tam kalbine inen ayağa kalkan insanlara teşekkür ederim. Mücadeleyi destekleyen Irak ve Yemen'e teşekkür ederiz.

ABD TÜM SİLAHLARINI İSRAİL'İN EMRİNE VERDİ

57 yıldır Filistinlilerin yaşadığını tüm dünya görüyor.  Binlerce esir siyonistlerin ellerinde bulunuyor. 1967'den bu yana bu kadar baskı ve zulüm görülmemişti. Gazze'de binlerce insan boğucu bir kuşatma altında. Bu savaş yüce Allah adına yapılacak en büyük savaştır.

ABD tüm silahlarını İsrail'in emrine verdi. Dünya Filistin için parmağını oynatmıyor.

Aksa Tufanı operasyonu gösterdi ki, İsrail bir örümcek ağından daha zayıf. Amerika İsrail’e uçak gemisi gönderdi, İsrail ilk günden silah ve para istedi bu mu güçlü devlet, ayakları üzerinde durabilen bir devlet böyle mi olur? İsrail, Batı’nın desteğine ihtiyaç duyuyor.

Savaşın sorumlusu ABD İsrail bir maşa. ABD bedel ödemeli. ABD üslerine saldıracağız.

 

Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 441
  • Xmen 5 ay önce Şikayet Et
    Hizbullah'ın görevi İsrail sınırını ehli sünnet müslümanlara karşı korumak aksi olsa İran nediyor İsrail'i haritadan silecem 70 senedir komsusun sil silmez yalan şünkü yahidi müslüman dumsman şiia müslüman ehli sünnete düşman ortak nokatalri var ikiside. İbadet niyetine ehli sünnet müslüman katlediyor siiaı kuran yahudi ibni sebe uyan turk milleti
    Cevapla
  • Bit-ti! 5 ay önce Şikayet Et
    Hizbullah ve İran İsrail ve ABD için hiçbir zaman tehlike değildir, tehdit de değildir. Bakmayın siz onların boş araziye etkisiz füzeleri yalandan attığına. Buna insanları kandırmak için ihtiyaçları var da ondan yapıyorlar. Onlar ehl-i sünnet müslümanlarının kanına susamış müslüman katilleridir. Bit-ti!
    Cevapla
  • keamu 5 ay önce Şikayet Et
    Hizbullah neler yapabileceğini Lübnan savaşında gösterdi, şimdi de gösteriyor.
    Cevapla
  • ömer 5 ay önce Şikayet Et
    Hizbullah israilin yada Abd nin neyini vurdu kaç askerini etgisiz hale getirdi Allah aşkına bilen varsa yazsın hepsi oyun .
    Cevapla
  • @Muhammet 5 ay önce Şikayet Et
    Kuru sıkı bilgi verdiler, amerika dedi ki hizbullah böyle bir şeye yeltenirse taş üstünde taş bırakmayız. Gelinen noktada da amerikanın böyle bir işe girişmemesi hizbullaha kıyamadığından ya da kendilerinden korktuğundan değil...
    Cevapla
  • Muhammet 5 ay önce Şikayet Et
    en son açıklamalarında 120 asker gebertmişlerdi ve bir çok tank vs imha etmişlerdi
    Cevapla
  • delinin biri 5 ay önce Şikayet Et
    İşte bu hiç olmadı böyle olmaz, yazıktır, günahtır, hepimizin üzerinde çok büyük vebali vardır.
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Amerika usagi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin'den açıklama! Üniversite sınavlarında yeni dönem
Müsavat Dervişoğlu dönemi İYİ Parti'ye iyi gelecek mi?