İran ile Hamas arasında kritik görüşme! Hamaney'den Filistin açıklaması

İran Dini Lideri Ayetullah Ali Hamaney ve Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye, İran’ın başkenti Tahran'da bir araya geldi.

İran ile Hamas arasında kritik görüşme! Hamaney'den Filistin açıklaması
İran ile Hamas arasında kritik görüşme! Hamaney'den Filistin açıklaması
GİRİŞ 05.11.2023 19:54 GÜNCELLEME 05.11.2023 19:54
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Son dakika İran haberleri: İran Dini Lideri Ayetullah Ali Hamaney ve Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye, İran’ın başkenti Tahran'da bir görüşme gerçekleştirdi.

HAMANEY: FİLİSTİN DİRENİŞİNİN YANINDAYIZ'

Görüşmede, bölgedeki gelişmeler ve İsrail'in Gazze Şeridi’ne yönelik son saldırılarına dair bilgi alan Hamaney, Gazze halkının İsrail karşısında göstermiş olduğu sabır ve mücadelenin takdire şayan olduğunu belirtti. Hamaney, "Batılı ülkeler ve ABD'nin desteği ile gerçekleşen siyonist İsrail rejiminin soykırımı karşısında İran olarak Filistin direnişinin yanındayız" ifadelerini kullandı.

Hamaney, Filistin halkının Gazze'de İsrail karşısında övgüyle anılacak bir mücadele verdiğini belirterek, İslam ülkelerinin Filistinlilere daha güçlü destek vermesi gerektiğini söyledi.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 42
  • Dghaj 5 ay önce Şikayet Et
    Yaşasin büyük IRAN ve direniş güçleri
    Cevapla
  • Mahmut 5 ay önce Şikayet Et
    Bi bitmediniz bugünlerde bari vahdete gelin bu ne kin Allah aşkına
    Cevapla
  • Mahmut 5 ay önce Şikayet Et
    Bi bitmediniz walla. Haniyye sünni değil mi
    Cevapla
  • yorgun 5 ay önce Şikayet Et
    nerde ulan yanındasın utan biraz İran adam olun dik durun
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Tarihinde hiçbir zaman gayri müslimle savaşı olmayan İran,Tüm savaşlarını bu güne kadar müslüman devletlere karşı yapmıştır,bunu unutmayalım.Gecmiste ve şimdi yine maskesinin altında Sünni düşmanlığı vardır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Devlet Bahçeli'den Mehmet Şimşek açıklaması: Her zaman arkasındayız
CHP'li belediyelere kritik soru! Bu vaatleri ne zaman vereceksiniz?