Genç kız bilmeden kendi ölüm anını çekmiş

Brezilya'da 23 yaşındaki Ielly Alves adlı kadın, erkek arkadaşı Diego Fonseca tarafından öldürüldü. Genç kadının öldürülme anı ise, cep telefonundaki videodan çıktı.

Genç kız bilmeden kendi ölüm anını çekmiş
Genç kız bilmeden kendi ölüm anını çekmiş
GİRİŞ 08.11.2023 08:55 GÜNCELLEME 08.11.2023 10:23
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Brezilya'da işlenen korkunç cinayet dünya basınında da geniş yer aldı. 23 yaşındaki Ielly Alves isimli genç kadın, vurularak hayatını kaybetti. Alves, hastaneye 27 yaşındaki erkek arkadaşı Diego Fonseca tarafından getirildi ancak doktorlar müdahale edemeden hayatını kaybetti.

Diego Fonseca, gerçekler ortaya çıkmadan önce polise Alves'in motosikletli bir adam tarafından öldürüldüğünü iddia etti ancak verdiği çelişkili ifadeler ve Alves’in cep telefonundan çıkan görüntülerle gerçek ortaya çıktı.

Görüntülerde Fonseca'nın bir pencerenin yanında durduğu ve Alves'e silahı doğrulttuğu görülüyor. Videoda Alves'in gülerek Fonseca'ya "Hadi canım, yap şunu." dediği duyuluyor. Fonseca tetiği çektikten sonra ise Alves yere düşüyor. Fonseca onu hemen Hospital des Clinicas'a götürse de Alves hayatını kaybediyor.

Yerel haber kaynaklarının bildirdiğine göre; hastaneye gelen yetkililere, Fonseca iki kişinin motosikletle kendilerine doğru geldiğini ve içlerinden birinin Alves'e iki el ateş ettiğini iddia etmiş. Ancak Alves'in cep telefonunun incelenmesiyle cinayeti işlediği ortaya çıkıyor.

Fonseca cinayet suçlamasıyla tutuklandı. 380 kalibrelik bir tabanca olan cinayet silahı, hastanenin dışında arabasını park ettiği yerin yakınında ele geçirildi.

Fonseca'nın soygun ve eski kız arkadaşına saldırmaktan sabıkası olduğu belirtildi.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 2
  • Hacı 5 ay önce Şikayet Et
    ne diyelim su testisi su yolunda kırılır ateşi bol olsun
    Cevapla
  • Saim 5 ay önce Şikayet Et
    işte dünyada kızların çoğunun istediği erkek ! sert ve acımasız. ama bilmedikleri o sertlik sizi de öldürür. bizde de baliciye kaçan kızlar..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Volkswagen'i 5 yıl boyunca soymuşlar! Ne var ne yok gitmiş...
ABD'nin 'özgürlük' anlayışını Siyonistler belirliyor!