Ivanka Trump, dolandırıcılık davasında ifade verdi

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump, aile şirketlerinin "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdığı" suçlamasıyla ilgili New York'ta devam eden davanın duruşmasında ifade verdi.

Ivanka Trump, dolandırıcılık davasında ifade verdi
Ivanka Trump, dolandırıcılık davasında ifade verdi
GİRİŞ 09.11.2023 06:30 GÜNCELLEME 09.11.2023 09:07
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ivanka Trump, Manhattan'daki eyalet Yüksek Mahkemesi binasına, dışarıda bir grup protestocunun “Suç ailesi” sloganları arasında geldi.

Mahkemede tanık sandalyesine alınan Ivanka Trump’a, savcılık avukatı Lou Solomon, babasının şirketlerindeki genel rolü, emlak varlıklarının geliştirilmesi ve finansmanların güvence altına alınması konusunda sorular sordu.

Ivanka Trump, babasının emlak sektöründeki finansal işlerine ve bankalardan aldığı kredilere dair, "Finansal tablolarla ilgili herhangi bir tartışmayı spesifik olarak hatırlamıyorum." şeklinde yanıtlar verdi.

Savcılık avukatlarından sonra Trump’ın savunma avukatı Jesus Suares tarafından sorgulanan Ivanka Trump, babası hakkındaki suçlamaları reddederek, iddiaların aksine bankaların Trump şirketleri ile çalışmaya her zaman istekli olduğunu savundu.

Ivanka Trump, en son 6 Kasım’da babası Trump’ın hakim karşısına çıkmasının ardından Trump ailesinden ifade veren 4’üncü kişi oldu.

Trump'ın çocukları Donald Trump Jr. ve Eric Trump da geçen hafta aynı davada ifade vermişti.

KAYNAK: AA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Cihan 5 ay önce Şikayet Et
    Trump ? Bir Diş Çöpü kadar Değeri yok. Çiyan İsrail Fanatiği. Damadı Siyonist Yahudisi. Yani Kabala. Hayaran Kaldığınız Trump ötekinden Farkı yok.
    Cevapla
  • HILAL 5 ay önce Şikayet Et
    Zavallı Trump...ilkin seçimler kaybettirildi kendisine ...şimdide asılsız suçlamalarla kendisi vede ailesi sulanıyor....DONALD TRUMP bu BİDEN den 1000 kat saha iyi nid ABD başkanıydı...kahrolsun BİDEN yaşasın TRUMP❤️
    Cevapla
  • asıl yorum 5 ay önce Şikayet Et
    Amaç babasını vazgeçirmek
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta'dan önemli açıklamalar...
Yeni müfredat neleri getiriyor? Hibrit sistem ve dijitalleşme ön planda