İsrail'den Batı Şeria'da Hamas zulmü

İsrail, 7 Ekim'de Gazze Şeridi'ne başlattığı saldırılardan bu yana işgal altındaki Batı Şeria'da Hamas üyesi olduğu iddiasıyla 900'den fazla Filistinliyi gözaltına aldığını duyurdu.

İsrail'den Batı Şeria'da Hamas zulmü
İsrail'den Batı Şeria'da Hamas zulmü
GİRİŞ 09.11.2023 16:05 GÜNCELLEME 09.11.2023 16:06
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Gazze'de Hamas'la savaştığını iddia eden ama hastane, cami, kilise, okul, ev bombalayarak sivil katliamları yapan İsrail, Batı Şeria'da da Hamas bahanesiyle zulmünü artırdı.

İsrail, 7 Ekim'de Gazze Şeridi'ne başlattığı saldırılarİsrail ordusundan yapılan yazılı açıklamada, Gazze’ye yönelik saldırıların başlangıcından bu yana Batı Şeria'da 1430'dan fazla aranan kişinin gözaltına alındığı, bunların 900'den fazlasının Hamas'a üye olduğu ileri sürüldü.

İsrail güçleri, son haftalarda Batı Şeria'da evlere gece ve şafak baskınları düzenleyerek çok sayıda Filistinliyi gözaltına aldı. Bu şahıslara suçlu gibi davranan ve geçici gözaltı merkezlerinde tutun İsrail güçleri, daha sonra Filistinlileri soruşturma merkezlerine ya da cezaevlerine gönderiyor.

KAYNAK: AA
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 3
  • Musa 5 ay önce Şikayet Et
    BU kafirin sonu inşallah TÜRK MİLLETİ eliyle gelir. BU zevki başka millet yaşamaz , bize nasip olur.
    Cevapla
  • mehdi geliyor 5 ay önce Şikayet Et
    zulümle abad olanın sonu berbat olur.
    Cevapla
  • vatan25 5 ay önce Şikayet Et
    Allahın yarattığı en aşağılık mahluklar yahudiler olsa gerek...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması!
Volkswagen'i 5 yıl boyunca soymuşlar! Ne var ne yok gitmiş...