Tatar'dan Başkan Erdoğan'a teşekkür

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Liderler Zirvesi’nde yaptığı konuşmada ülkesine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Tatar'dan Başkan Erdoğan'a teşekkür
Tatar'dan Başkan Erdoğan'a teşekkür
GİRİŞ 10.11.2023 00:25 GÜNCELLEME 10.11.2023 00:25
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

KKTC'nin gözlemci üye olması sebebiyle Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te gerçekleştirilen 16. Liderler Zirvesi'ne katılan Cumhurbaşkanı Tatar, Lefkoşa'ya döndü.

Ercan Havalimanı'nda basın toplantısı düzenleyen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Liderler Zirvesi'nde yaptığı konuşmada, KKTC’nin haksız ambargolara karşı yalnız bırakılmaması gerektiğini vurguladığını ve her zaman olduğu gibi Kıbrıs Türklerine destek verdiğini hatırlatarak, "Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gerek konuşmasından gerek zirvede bizlere gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Tatar, zirve sırasında EİT Genel Sekreteri Hüsrev Naziri ve Pakistan geçici hükümet Başbakanı Anvarul Hak Kakar ile ikili görüşmeler gerçekleştirdiğini aktararak, zirvenin KKTC ile diğer üye ülkeler arasında ekonomik ve ticari ilişkilerin gelişmesi açısından verimli geçtiğini söyledi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Morelli 5 ay önce Şikayet Et
    Kibrista yabancilara toprak satilmasi yasaklanmali zaten bir avuc topraklari var sayin tatar bunlari yapiyorsan turkiyenin elleri yakandadir hele yahudiyse kiprisa bile girmelerine izin verme
    Cevapla
  • Ülkem 5 ay önce Şikayet Et
    eeey tatar bey duydukki kuzey Kıbrıs yahudilere dolaylı yollardan toprak satıyormuş nasıl oluyor bu şehit kanıyla alınan bu topraklar bu kadar ucuzmu filistinden hicmi ders almıyorsunuz toprak satılırmı derhal bunları tesbit edip devlet satılan topraklara el koysun hemen vede toprak satışını yasaklayın.
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Sayın tatar yazılarda okuduğuma göre yahudiler kıprısta koloniler oluşturuyormuş bunların nasıl cani nasıl barbar oldukları bilinerek böyle musade edilmesi yarın kıprıs türk devletini sıkıntıya sokacağından şimdiden önleyici tetbir alınması bilhassa onları asla bir arada toplamasına asla musade edilmemeli.
    Cevapla
  • Yerli ve Milli 5 ay önce Şikayet Et
    Sen Rum olmalısın KKTC devlet olalı on yıllar oldu ne vilayetinde bahsediyorsun.
    Cevapla
  • Grev Dalgası* 5 ay önce Şikayet Et
    Türkiyenin vilayeti olmak içjn başvuru yapın derim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...
Paramotor ile sürat denemesi yapan pilot 25 metreden yere çakıldı!