İsrail Gazze'de çocuk hastanesini bombaladı

İsrail savaş uçakları abluka altındaki Gazze Şeridi'ndeki Rantisi İhtisas Çocuk Hastanesi'ni "doğrudan" hedef aldı.

GİRİŞ 10.11.2023 04:22 GÜNCELLEME 10.11.2023 09:48
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

El-Aksa televizyonunun Telegram kanalından paylaşılan habere göre, İsrail savaş uçakları Rantisi Çocuk Hastanesi'ni doğrudan hedef aldı.

Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı da yaptığı açıklamada, İsrail'in hastaneyi direkt hedef alması sonucu hastanenin bodrum katında ve bazı tesislerinde büyük yangınların çıktığı belirtildi.

Açıklamada, ölen ya da yaralananlara ilişkin bilgi verilmedi.

İşgalci İsrail, Endonezya Hastanesi’nin yakınını vurdu! Bombardımana yakalandılarİşgalci İsrail, Endonezya Hastanesi’nin yakınını vurdu! Bombardımana yakalandılar

İSRAİL ŞİFA HASTANESİ ÇEVRESİNİ HEDEF ALDI

Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra yaptığı açıklamada, İsrail ordusunun, Gazze'de binlerce yaralı ile sivilin bulunduğu en büyük sağlık tesisi olan Şifa Hastanesi'nin avlusunu hedef aldığını belirtti.

Kudra, saldırıda 2'si ağır 4 kişinin yaralandığını ifade ederek, binlerce kişinin barındığı hastanenin hedef alınmasının çok tehlikeli bir adım olduğunu vurguladı.

El-Aksa televizyonunun Telegram kanalından paylaşılan habere göre de İsrail Şifa Hastanesi avlusunda bulunan ve içinde sivillerin bulunduğu bir aracı hedef aldı.

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 30
  • ÇoCuKKaTiLiBiDeN* 6 ay önce Şikayet Et
    Zalim Netanyahuyu ve Bideni ekranlarda gören Dünya çocukları artık hayatlarından endişe duymaktalar. Anne ve Babalarına yarın sıra bize de gelirmi deyip sımsıkı sarılıyorlar.Tüm dünya çoğafyasında savaş,kargaşa,darbeler sonucu ölen çocuk ve kadın sivillerin sorumlusu siyonist rejimin liderleridir.En basit örnek Japonyaya atılan Atom Bombasının faaili kim?
    Cevapla
  • Tual 6 ay önce Şikayet Et
    Katil netanyahu katil bıden Cehennemlik
    Cevapla
  • H öztan 6 ay önce Şikayet Et
    Orta Doğu da büyük bi savaş çıkarıp kutsal toprakları ele geçirmek.yok olacaksın beni İsrail Filistin topraklarında boğulacaksın az kaldı.
    Cevapla
  • Espiyeli 6 ay önce Şikayet Et
    Amerika dan alınan ninja füzesi atmışlar. Patlama etkisi yok.Düştüğü yerde bombanın bıçakları insanları parçalamış. Bu nasıl bir zalimliktir.Ya Rabbi! İsralin sonunu tez zamanda getir. Şükür ki cehennem var. Zalimler için yaşasın cehennem.
    Cevapla
  • meltim 6 ay önce Şikayet Et
    Dur demeye hiç kimsenin gücü yetmiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazze'de tünel değil örümcek ağı: '724 kilometre uzunluk, 15 kat derinlik, 5700 giriş!'
İsrail medyası duyurdu! Türkiye dünyanın en kapsamlı adımını attı