New York Times'ta Gazze protestosu

Yüzlerce Filistin destekçisi gösterici Perşembe günü New York Times ofisinin lobisinde protesto düzenledi.

New York Times'ta Gazze protestosu
New York Times'ta Gazze protestosu
GİRİŞ 10.11.2023 10:04 GÜNCELLEME 10.11.2023 10:04

Yüzlerce Filistin destekçisi gösterici Perşembe günü New York Times ofisinin lobisinde protesto düzenledi. Protestocular New York Times'ı Gazze'deki savaşla ilgili haberlerinde İsrail'e karşı önyargılı olmakla suçladı.

Göstericiler New York Times'ın Manhattan'daki genel merkezinin önünde toplandı ve bir saatten fazla süren oturma eylemi ve nöbet tuttu.

Oturma eylemi, New York'taki Özgürlük Anıtı ve Büyük Merkez Terminali ile Washington'daki Beyaz Saray, Kongre ve Dışişleri Bakanlığı da dahil olmak üzere ABD'nin büyük şehirlerindeki yüksek profilli yerlerde bir dizi eylemi izledi.

Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tavuk altın yumurtladı - 2 Mayıs günün gazete manşetleri
Sözcü'den masabaşı asparagas haber: Elinde patladı!