ABD'de, 25 yıl hapis yattığı cinayeti işlemediği anlaşılan mahkum beraat etti

ABD'nin California eyaletinde mahkeme 25 yıl hapis yattığı cinayeti işlemediği anlaşılan mahkumun serbest bırakılmasına karar verdi.

ABD'de, 25 yıl hapis yattığı cinayeti işlemediği anlaşılan mahkum beraat etti
ABD'de, 25 yıl hapis yattığı cinayeti işlemediği anlaşılan mahkum beraat etti
GİRİŞ 10.11.2023 10:42 GÜNCELLEME 10.11.2023 10:42

Los Angeles'taki Temyiz Mahkemesi Hakimi William Ryan, mahkum Miguel Solorio'nun mahkumiyetinin hatalı olduğu yönündeki itirazı görüştü. Hakim Ryan ise savunma tarafının iddiaları ve savcılığın görüşünü değerlendirerek, hakkındaki hatalı mahkumiyet kararı nedeniyle 25 yıl hapis cezası çeken mahkumun beraatine hükmetti.

Sacramento'daki Mule Creek Cezaevinin, Solorio'yu 5 gün içinde tahliye etmesi bekleniyor. Solorio, cinayet işlediği gerekçesiyle 1998'de tutuklanmış ve müebbet hapis cezasına çarptırılmıştı.

KAYNAK: AA
Şeyma Akman Haber7.com - Editör
Haber 7 - Şeyma Akman

Editör Hakkında

1988 yılında Ankara’da doğdu. İlk öğretimini Ankara’da, orta ve lise öğrenimini Amerika’da tamamladı. Bilkent Üniversitesinde İngilizce-Fransızca mütercim tercümanlık okudu. Gazetecilik mesleğine Kanal 7 dış haberler bölümünde başladı. 7 sene sonra Yasemin.com sitesine geçerek kariyerine yeni bir ivme kazandırdı. Meslek hayatına Haber7.com'da Dış haberler editörü olarak devam ediyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar