ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Başkanı Yermak ile görüştü

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Başkanı Andriy Yermak ile yaptığı görüşmede Ukrayna'da savaş alanındaki son gelişmeleri ele aldı.

ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Başkanı Yermak ile görüştü
ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Başkanı Yermak ile görüştü
GİRİŞ 14.11.2023 10:00 GÜNCELLEME 14.11.2023 10:00
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

ABD Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Blinken ile Yermak'ın Washington'da bir araya geldiği bildirildi.

 ikilinin, Ukrayna'da savaş alanındaki son gelişmeler, ilave hava savunma ekipmanlarının teminine devam edilmesi ve Ukrayna'nın altyapısının Rus füze ve insansız hava aracı (İHA) saldırılarına karşı güçlendirilmesi dahil kış hazırlıklarını ele aldığı belirtildi.

ABD'nin Ukrayna ve halkına bağlığının yinelendiği açıklamada, Blinken'ın, Ukrayna'ya, Rusya'nın saldırılarına karşı ihtiyaç duyduğu desteği sağlamak üzere ABD'nin devam eden çalışmalarını aktardığı kaydedildi.

KAYNAK: AA
Şeyma Akman Haber7.com - Editör
Haber 7 - Şeyma Akman

Editör Hakkında

1988 yılında Ankara’da doğdu. İlk öğretimini Ankara’da, orta ve lise öğrenimini Amerika’da tamamladı. Bilkent Üniversitesinde İngilizce-Fransızca mütercim tercümanlık okudu. Gazetecilik mesleğine Kanal 7 dış haberler bölümünde başladı. 7 sene sonra Yasemin.com sitesine geçerek kariyerine yeni bir ivme kazandırdı. Meslek hayatına Haber7.com'da Dış haberler editörü olarak devam ediyor.
YORUMLAR 1
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Kafir abd,Dünya üzerinde ne kadar kan ve gözyaşı varsa sorumlusu sensin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!