ABD endişeli! Ateşkes, Gazze'deki vahşeti ortaya çıkartabilir
ABD merkezli yayın kuruluşu Politico, Biden yönetiminin, İsrail'le Hamas arasındaki çatışmalara insani ara verecek uzlaşmanın ardından gazetecilerin bölgeye erişimiyle Gazze'deki vahşetin daha çok ortaya çıkmasından endişe duyduğunu yazdı.

Politico'nun haberinde, İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalara insani ara verecek uzlaşma konusunda ABD yönetiminin endişeli olduğu vurgulandı.
Biden yönetiminin, kendi partisi içinden gelen ateşkes çağrılarına kulak tıkayarak, esirlerin serbest kalmasını öncelik edindiği belirtilen haberde, esir takası tam anlamıyla gerçekleşene kadar ABD yönetiminin konuya ihtiyatlı yaklaştığı kaydedildi.
Haberde, Biden yönetiminin, Hamas'ın yenilmesi durumunda İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yönetiminin burası için planı konusunda da endişeli olduğu aktarıldı.
Haberde, "Gazze'deki duraklamanın istenmeyen sonuçları hakkında Biden yönetimi içinde bir endişe hakim. Bu da duraklamayla gazetecilerin Gazze'ye erişiminin genişletilmesi, buradaki yıkımın daha net gözler önüne serilmesi ve İsrail hakkında halk görüşünün değişmesi." ifadeleri kullanıldı.
-
Hakan Taşçı 1 yıl önce Şikayet EtUyguladığınız vahşet soykırım katlettiğiniz insanlar bunların hesabı sorulacak ve gün yüzüne çıkacak Çünkü Hedef gözetmeksizin havadan karadan 47 gündür bombaladınız hala bombalamaya devam ediyorsunuz Bir de havadan karadan denizden Gazzeyi Filistiina ablukaya aldınız yiyeceklerini içeceklerini insani yardımları iletişimlerini kestiniz acilen Filistin için iletişim insani yardım hattı kBeğen Toplam 1 beğeni