İsrail'e nükleer uyarı geldi: Çağrıyı tekrarlıyorum!

Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı Başkanı Grossi, "Orta Doğu’da İsrail dahil bütün ülkelere Nükleer Silahların Yayılmasının Önlenmesi Antlaşması'na katılmaları için çağrı yapmıştık, bu çağrıyı tekrarlıyorum" dedi.

GİRİŞ 23.11.2023 07:36 GÜNCELLEME 23.11.2023 10:39
Bu Habere 83 Yorum Yapılmış

İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları devam ederken İsrail ordusunun elindeki nükleer silahlar tartışmaya neden oldu. İsrail'den gelen nükleer silah tehditlerinin ardından Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı'ndan (UAEA) açıklama yapıldı.

İsrailli aşırı sağcı Miras Bakanı Eliyahu, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir radyo programında nükleer bomba kullanmanın Gazze'ye yönelik olasılıklardan biri olduğunu söylemişti. Eliyahu, "Gazze'ye nükleer bomba atabiliriz." tehdidinde bulundu. Filistin Dışişleri Bakanı Riyad el-Maliki ise UAEA Başkanı Rafael Mariano Grossi'ye İsrail'in Gazze'ye yönelik nükleer silah kullanılması yönündeki tehditlerini etkisiz hale getirecek tedbirler alınmasını istedi.

İsrail'e nükleer rest sonrası Çin'den İslam dünyasına 'Hazırız' mesajı!İsrail'e nükleer rest sonrası Çin'den İslam dünyasına 'Hazırız' mesajı!

İsrail'e nükleer abluka başlıyor! Türkiye harekete geçiriyor...İsrail'e nükleer abluka başlıyor! Türkiye harekete geçiriyor...

Erdoğan'dan son dakika İsrail ve Gazze açıklaması: Türkiye olarak izin vermeyeceğizErdoğan'dan son dakika İsrail ve Gazze açıklaması: Türkiye olarak izin vermeyeceğiz

İSRAİL'E NÜKLEER SİLAH UYARISI
Rafael Mariano Grossi, İsrail'e çağrıda bulundu. Grossi "Orta Doğu’da İsrail dahil bütün ülkelere Nükleer Silahların Yayılmasının Önlenmesi Antlaşması'na katılmaları için çağrı yapmıştık, bu çağrıyı tekrarlıyorum" dedi.

Grossi, İsrailli yetkilinin Gazze'de atom bombası kullanma açıklaması için "Ciddiyetsiz hiçbir konuşma kesinlikle kabul edilemez" ifadelerini kullandı.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 83
  • Mehmet 5 ay önce Şikayet Et
    Biride çıkıp demiyor ki sözde demokrasi ve barış havarisi ülkelerin hepsinde var, ikincisi israil bende atom var dese ne olacak dünyadaki çoğu ülke biat ediyorlar. Hiçbirşey yapamazlar. Eşkiya dünyaya hükümdar olmuş.
    Cevapla
  • Safa kuzugüden 5 ay önce Şikayet Et
    İrana ambargo türkiyeye ambargo İslam olunca herşeye yasak koyar ama KAATİl devlete serbest mutlaka bizde de olmalj
    Cevapla
  • Orhan 5 ay önce Şikayet Et
    Nükleer Bomba madem savaşlarda yasak ve kullanılamıyorsa neden ve niçin icat ediliyor. ediliyor .tehtit varsa Bunun sorumlusu kim.o zaman bütün ülkeler icat etsin.
    Cevapla
  • Qwerty 5 ay önce Şikayet Et
    Israil ürünü almamaya baslanmasi çok sevindirici. Ucuzlattiklari halde alan yokmuş bu daha güzel haber. Işiniz bitecek az kaldı. amerika Ab filan kendi dertlerine düşecekler.
    Cevapla
  • malatya balabanlı 5 ay önce Şikayet Et
    Danışıklı döğüş , it raili bilmiyorlar mı ? Bizim zaman geçirmeden nükleer silah yapmalıyız . Caydırıcı olmalıyız . Natoya asla güvenmiyorum . İsrail in yarın bize saldırmayayacağını kim garanti edecek ? İt rail in taşeronları çok , dikjatli olmalıyız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mücahitlerden akıl dolu mücadele: ABD verdi, İsrail attı, Kassam 4. kez vurdu!
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasındaki sürpriz görüşme sona erdi!