"Başkan Joe Biden, tarafını seç, ateşkes mi soykırım mı?"

ABD'nin New York kentinde bir grup, İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalara verilen "insani ara"nın kalıcı olması talebiyle eylem yaptı.

"Başkan Joe Biden, tarafını seç, ateşkes mi soykırım mı?"
"Başkan Joe Biden, tarafını seç, ateşkes mi soykırım mı?"
GİRİŞ 27.11.2023 00:17 GÜNCELLEME 27.11.2023 00:17
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

ABD'nin New York kentinde bir grup, İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalara verilen "insani ara"nın kalıcı olması talebiyle eylem yaptı.

"Barış İçin Yahudi Sesi" tarafından organize edilen eylemde, çoğu Yahudi binden fazla gösterici, Manhattan Köprüsü üzerinde toplandı.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, köprü üzerinde oturma eylemi yapan göstericilerin, "Başkan Joe Biden, tarafını seç, ateşkes mi soykırım mı?" şeklinde slogan attıkları duyuldu.

İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalara verilen "insani ara"nın kalıcı olmasını isteyen göstericiler, ayrıca ABD'nin Orta Doğu'dan çıkmasını ve Gazze'deki saldırıların sonlandırılmasını talep etti.

Göstericiler, trafiğin akışını bir süre durdurduktan sonra olaysız şekilde dağıldı.

KAYNAK: AA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 5
  • SARÌYERLÌ 5 ay önce Şikayet Et
    Bu sefer olan Yahudilere olur 30 milyonu bulur bu sefer
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 5 ay önce Şikayet Et
    YAHUDİ 3. DÜNYA SAVAŞINI İSTİYOR. 1. DÜNYA savaşından sonra Osmanlı parçalandı Yahudiler Filistine yerleşti. 2. DÜNYA savaşında Filistine göç etmek istemeyen Yahudilerin bir kısmına HİTLER musallat edildi, Avrupadan kovuldular. Filistine göçe zorlandırlar ve İsrail Devleti kuruldu. 3. DÜNYA SAVAŞINDA "Büyük İsrail Devletini" için TÜRKİYEDE DAHİL TOPRAK VE ENERJİ YATAKLARINA KONMAK.
    Cevapla
  • Fahreddin Komutan 5 ay önce Şikayet Et
    Ortadoğu ülkelerinin sözde liderleri gönüllü olarak abd ve israil'e teslim olmuş vaziyetteler. Ortadoğu zaten abd'nin avucunda son durumdan sonra rusya ,çin ve ingilizler devre dışı kaldı.Ortadoğu halkları da macera dolu abd hayranı değişik tipler. Persler'e gelince tam bir gizli işbirlikçiler ve hep bir terslik ..Peki kiminle olacak şu 3. dünya savaşı?
    Cevapla
  • misafir 5 ay önce Şikayet Et
    hangi dinden olursa olsun , vicdanı olan ,merhameti olan , adaleti olan , insan olan insani duyguları olanlara selam olsun , Allah islam ile şereflenmeyi nasip etsin İnşaallah ...
    Cevapla
  • Elaźığlı 5 ay önce Şikayet Et
    Kafirle dost olunmaz tek din islamdır .
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Molcean: Türkiye'de halihazırda zengin bir deneyim var
Bakan Şimşek'ten refah artışı ve vergide adalet mesajı