Fransa'nın başkenti Paris'te terör saldırısı! Ölü ve yaralılar var!

Fransa'nın başkenti Paris'te bir kişi yoldan geçenlere bıçakla saldırdı. AFP'ye göre, saldırıda 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. Saldırgan yakalanırken, olayın terör eylemi olduğu değerlendiriliyor.

Fransa'nın başkenti Paris'te terör saldırısı! Ölü ve yaralılar var!
Fransa'nın başkenti Paris'te terör saldırısı! Ölü ve yaralılar var!
GİRİŞ 03.12.2023 01:51 GÜNCELLEME 03.12.2023 11:33
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Son dakika Fransa haberleri: Fransa'nın başkenti Paris'te Paris'te Bir Hakeim metro durağı yakınlarında bir kişi yoldan geçenlere bıçakla sonucu 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı.

Fransa merkezli AFP'ye göre saldırgan yakalanırken, olayın terör eylemi olduğu değerlendiriliyor.

Polis kaynaklarına göre, Fransa doğumlu saldırganın radikal dinci eğilimleri ve psikolojik rahatsızlığı olduğu belirtildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

FRANSA İÇİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

Fransa İçişleri Bakanlığı terör saldırısının ardından yaptığı açıklamada, "Hayatını kaybeden kişi Filipinler asıllı Alman vatandaşı. Paris'teki saldırıda bir İngiliz ile bir Alman da yaralandı." belirtti.

Ayrıntılar geliyor...

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 41
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    şiddet varsa yahudileri arayın! nitekim birinci cihan harfini bir sırp asıllı yahudi çıkardı...
    Cevapla
  • çok_çalışmalıyz 4 ay önce Şikayet Et
    arkadaşlar amaç farklı. bunu yapan !sral. dünyada müslümanlara karşı sempati gelişmeye başladığı için bakın terörü unutmayın diyor asıl terorist olan !sral. asıl işgalci olan mazlum rolü oynayan terorist . bunu dünya çapında anlatabilmemiz lazım. dünyayı terörize edip sonrada özgürleştirmek bahanesiyle sömürgeleştirdiklerini anlatabilmemiz lazım
    Cevapla
  • Vatandas 4 ay önce Şikayet Et
    Beter olun
    Cevapla
  • Muaz 4 ay önce Şikayet Et
    Nasıl oluyor dün Macron İsrail aleyhinde birşey söylüyor bugün güya radikal dinci saldırı yapıyor,daha önce İrlanda da, İskoçya da
    Cevapla
  • Ayân 4 ay önce Şikayet Et
    Siyonist düşünce tüm ABD ve AB ülkelerini esir etti .Rahatları kaçacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu
500 milyon euro'luk proje! Avrupa'nın en büyük gaz hattına Türk eli değdi