İsrail'den son dakika Han Yunus açıklaması! Katliam mesajı

İsrail ordusu, dün geceden itibaren Gazze Şeridi’nin güneyindeki Han Yunus’a girdiğini açıkladı.

İsrail'den son dakika Han Yunus açıklaması! Katliam mesajı
İsrail'den son dakika Han Yunus açıklaması! Katliam mesajı
GİRİŞ 05.12.2023 18:24 GÜNCELLEME 05.12.2023 18:24
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İsrail ordusundan yapılan yazılı açıklamada, Gazze Şeridi’nde Filistin direniş hareketi Hamas ile şiddetli çatışmaların yaşandığı belirtildi.

'GECEDEN İTİBAREN HAN YUNUS'UN KALBİNDE BULUNUYORUZ'

Açıklamada, 31 Ekim’den itibaren Gazze’ye yönelik kara harekatına başlayan ve Gazze’nin kuzey bölgesinde işgale girişen ordu birliklerinin, dün geceden itibaren güney bölgesindeki en büyük kent olan Han Yunus’a da girdiği öne sürüldü.

Açıklamada ifadelerine yer verilen İsrail Ordusu Güney Bölge Komutanı Tümgeneral Yaron Finkelman, “Cibaliya'nın kalbindeyiz, Şucaiye’nin kalbindeyiz ve dün geceden itibaren de Han Yunus'un kalbinde bulunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

İSRAİL'DEN KATLİAM MESAJI

Ayrıca açıklamada, bugünün, kara harekatına başlanmasından bu yana, hava ve kara saldırıları ile birlikte “en şiddetli çatışmaların yaşandığı gün” olduğu belirtilirken, İsrail ordusunun saldırılarına devam edeceği vurgulandı.

Öte yandan, İsrail ordusunun Gazze’nin güneyinde nüfusun en yoğun olduğu Han Yunus’a girdiğine ilişkin Filistin direniş grupları tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı.

KAYNAK: AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • BARBAR 5 ay önce Şikayet Et
    1946 dan beri katliam...Kral Davut, Der Yasin, Safsaf, Şaron, Küfr kasem, Sabra satilla, Kudüs, Kana, Cenin,.....
    Cevapla
  • Vatandaş 5 ay önce Şikayet Et
    Allah o melun kalplerinizi taş etsin sonrada toza çevirsin inşallah
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 5 ay önce Şikayet Et
    Atalarımızın "Medeniyet dediğin TEK DİŞİ KALMIŞ CANAVAR" dediği sözde "modern ınsan haklarına saygılı demokrasi beşiği" estek köstek diye bizlere jelatinle pazarlanmaya çalışılan BATI Medeniyetinin içler acısı hali???
    Cevapla
  • Molla 5 ay önce Şikayet Et
    çok can sıkıcı birhaber...lanetli itrail
    Cevapla
  • misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Sözde müslüman ülke liderleri özellikle arap liderler yatacak yeriniz yok yemin ederim. Bu zalim siyoniste boyun eğip zillet içinde kardeşlerinizin katledilmesini izliyorsunuz bu kara lekeyle nasıl yaşıyorsunuz israilden önce sizin için yaşasın cehennem.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Vatandaşa satmayıp stokluyorlardı! Sektörde 2024-2025 için kötü haber geldi!
PYD elebaşı Salih Müslim'in eşinden teröristbaşı Abdullah Öcalan hakkında skandal ifadeler