Putin'den sürpriz 'Ortadoğu' hamlesi!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ortadoğu'ya günübirlik sürpriz bir ziyaret gerçekleştirecek. Putin'in bugün Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nde temaslarda bulunacağı açıklandı.

Putin'den sürpriz 'Ortadoğu' hamlesi!
Putin'den sürpriz 'Ortadoğu' hamlesi!
GİRİŞ 06.12.2023 08:06 GÜNCELLEME 06.12.2023 08:06

Rusya lideri Vladimir Putin, Ukrayna savaşının başladığı Şubat 2022'den beri Çin, İran ve eski Sovyet ülkeleri dışına seyahat etmemişti.

Hakkında yakalama kararı bulunan Putin, Uluslararası Ceza Mahkemesi kararlarını tanıyan ülkelere gitmekten kaçınıyor.

PETROL FİYATLARI VE İSRAİL-FİLİSTİN SAVAŞI ELE ALINACAK

Kremlin, bir günlük sürpriz ziyarette liderlerin petrol fiyatları ile İsrail-Hamas arasındaki savaşı ele alacaklarını açıkladı.

Birleşik Arap Emirlikleri halihazırda iklim zirvesi KOP-28'e ev sahipliği yapıyor. Ancak Putin'in iklim zirvesiyle bağlantılı bir etkinliğe katılması beklenmiyor.

Putin perşembe günü de İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi Moskova'da ağırlayacak.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Husilerden tüm dünyaya son dakika duyurusu: Yeni bir adıma hazırlanıyoruz!
Saraçhane provokasyonunda polislere kaldırım taşı atıldığı anlar ortaya çıktı!