Fransız çiftçilerden gübreli protesto

Fransız çiftçiler politikalarından dolayı hükümete sıra dışı protesto düzenledi.

GİRİŞ 07.12.2023 12:13 GÜNCELLEME 07.12.2023 13:14
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

 Fransa'nın Bretonya bölgesi Rennes kentindeki çiftçiler, hükûmetin tarım politikasına tepki olarak traktörleriyle gösteri düzenledi.

100 TRAKTÖRLE EYLEM YAPTILAR

Tarım faaliyetleri kapsamında çok fazla kurala uymak zorunda kalan çiftçiler hükûmetin tarım politikasını eleştirdi.Bretonya Bölgesel Konseyi merkezine gelen çiftçiler buradaki otoparka saman döktü ve resmi evrakları saçtı. Ardından çiftçiler traktörleriyle Tarım ve Orman Bölgesel Müdürlüğünün önüne giderek çimen döktü.

KAYNAK: AA
Şeyma Akman Haber7.com - Editör
Haber 7 - Şeyma Akman

Editör Hakkında

1988 yılında Ankara’da doğdu. İlk öğretimini Ankara’da, orta ve lise öğrenimini Amerika’da tamamladı. Bilkent Üniversitesinde İngilizce-Fransızca mütercim tercümanlık okudu. Gazetecilik mesleğine Kanal 7 dış haberler bölümünde başladı. 7 sene sonra Yasemin.com sitesine geçerek kariyerine yeni bir ivme kazandırdı. Meslek hayatına Haber7.com'da Dış haberler editörü olarak devam ediyor.
YORUMLAR 2
  • karakartal 7 ay önce Şikayet Et
    Bu farnsız halkına hayranım hiç kimseden korkmuyorlar işte avrupa burası
    Cevapla
  • Cifciler 7 ay önce Şikayet Et
    Bizim Memleketimizde de Ciftciye deger verilmiyor. Emekleri cifcinin neredeyse bosa gidiyor. Ektigi ūrun bu sene Bugday 8500 tlden aciklandi . Devlet ofisleri almadi. Özel sektor e 4500tl ye vermek zorunda kaldi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rusya'dan Türkiye duyurusu: En yüksek ve en üst düzeyde...
Geçmişten günümüze Türk devletleri hangileri: Milattan öncesine dayanıyor