İsrail-Filistin savaşı: Kassam Tugayları son dakika duyurdu! İsrail kabusu yaşadı

İsrail, Hamas'ın başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonu sonrası Filistin'e yeniden başlattığı katliam saldırıları sürüyor. Kassam Tugayları, Şuaciye'de 9 İsrail zırhlı aracını El-Yasin 105 füzesiyle imha ettiklerini açıkladı.

GİRİŞ 08.12.2023 18:52 GÜNCELLEME 08.12.2023 21:28
Bu Habere 203 Yorum Yapılmış

Son dakika İsrail-Filistin savaşı haberleri: İsrail, Hamas'ın başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonu sonrası Filistin'e yeniden başlattığı katliam saldırıları sürüyor. Kassam Tugayları, Şuaciye'de 9 İsrail zırhlı aracını El-Yasin 105 füzesiyle imha ettiklerini açıkladı.

İşte dakika dakika İsrail-Filistin savaşından gelişmeler;

İSRAİL BASININDA HAN YUNUS İTİRAFI: KAYIPLARIMIZ ÇOK FAZLA

21.18: İsrail Kanalı 12'de yer alan haberde, İsrail ordusunun Han Yunus savaşında çok fazla kayıp verdiği belirtildi. Haberde, "Han Yunus savaşında kayıplarımız sayısı çok fazla ve sürekli artıyor." denildi.

HİZBULLAH'TAN İSRAİL AÇIKLAMASI

21.13: Hizbullah Hareketi, İsrail ile Lübnan’ın güneyindeki sınır bölgesinde yaşanan çatışmalarda 4 mensubunun daha öldüğünü duyurdu.

Hizbullah, İsrail ile yaşanan çalışmalardaki kayıpları hakkında yazılı açıklama yaptı.

Açıklamada, 4 Hizbullah mensubunun "Kudüs yolunda" hayatını kaybettiği ifade edildi.

İSRAİL, GAZZE'DE BUGÜNE KADARKİ YOĞUN DİRENİŞLE KARŞI KARŞIYA

19.52: İsrail Medyası | Jerusalem Post: İsrail Ordusu, Han Yunus'ta savaşın başlangıcından bu yana en yoğun direnişle karşı karşıya.

KASSAM TUGAYLARI, TEL AVİV'İ ROKET YAĞMURUNA TUTTU

19.10: El Kassam tugayları, İsrail'in Gazze'ye saldırılarına yanıt olarak, Tel Aviv kentini roket yağmuruna tutuyor.

İSRAİL MEDYASI: İSRAİL HELİKOPTERİ YANLIŞLIKLA İSRAİL ASKERLERİNİ BOMBALADI

19.06: İsrail medyasından Yedioth Ahronoth'ta yer alan habere göre, Bir İsrail Apache helikopteri, yanlışlıkla Gazze'deki İsrail askerlerini bombaladı.

Gazze'de bir eve inen İsrail askerleri, helikopter pilotlarından yakınlarda keşfedilen 'militanlara' karşı hava desteği istedi ancak pilotlar IDF askerlerinin faaliyet gösterdiği evi vurduğu iddia edildi.

ÖLEN İSRAİLLİ ASKER SAYISI 420 OLDU

İsrail ordusu, Gazze Şeridi'ndeki çatışmalarda 2 askerinin öldürüldüğünü, 1 askerinin ise ağır yaralandığını açıkladı. İsrail ordusundan konuya ilişkin yazılı açıklama yapıldı.

Açıklamada "32 yaşındaki Binbaşı Naftali Yona Gordon ve 25 yaşındaki tank komutanı Binbaşı Omri Root'un Gazze'nin kuzeyindeki çatışmalarda öldürüldüğü" ifade edildi. Çatışmalarda ağır yaralanan bir İsrail askerinin ise tedavi için hastaneye nakledildiği belirtildi.

Ordunun açıklamasında, 7 Ekim'den bu yana ölen İsrailli asker ve subay sayısının 420'ye yükseldiği kaydedildi.

KASSAM TUGAYLARI İSRAİL'E GEÇİT VERMEDİ

18.52: El-Kassam Tugayları: "Şucaiye'de İsrail'e ait 9 zırhlı aracı El-Yasin 105 ve patlayıcılarla hedef alarak imha ettik."

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 203
  • serkan 7 ay önce Şikayet Et
    allahım mücahitlerimize güç kuvvet ver onlara yardım et yalvarıyoruz sana
    Cevapla
  • Iğdır'lı 7 ay önce Şikayet Et
    500 zırhlı araç olsa ne yazar. Bu muydu amacınız ... Durduk yere, sırf saldırmış olmak için mi kaldıramayacağınız yükün altına girdiniz İran'ın aklıyla. Sonuç: VAHŞET. 15.000 Sünni Müslüman Şehit, sayısı belli olmayan yaralı-sakat, yüzbinlerce sürgün-evi yıkılmış. Gazze dümdüz, Gazze yarısı işgal. Aklına uyduğunuz İran ise köşesinde,ABD'nin serbest bıraktığı 23 milyar dolarını sayıyor.
    Cevapla
  • Binali Kayacı 7 ay önce Şikayet Et
    Takiyyeci İran ve avenelerini-yardakçılarını Allah'a havale ediyorum. Takiyyeleri bir işe yaramayacak, kurtaramayacak onları Ahirette.
    Cevapla
  • Hikaye 7 ay önce Şikayet Et
    İnşallah
    Cevapla
  • ömer faruk 7 ay önce Şikayet Et
    ALLAH bu z alimler topluluğunu en kısa zamanda HAMASLI MÜCAHİTLERİN elleriyle rezil rüsva etsin,yok etsin inşaALLAH......
    Cevapla
  • Selim 7 ay önce Şikayet Et
    O rakamlar medyatik psikolojik veriliyor çarpı 10 olursa daha doğru olabilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Paris'te görkemli açılış! Olimpiyat Oyunları tarihinde hem ilk hem rekor
Son ses PKK propaganda şarkısı açarak yolda ilerleyen kadına tepki