İsrail-Filistin savaşı: Gazze'den son dakika açıklaması! Acı haberi duyurdular

İsrail, Hamas'ın başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonu sonrası Filistin'e başlattığı katliam saldırıları sürüyor. İsrail'in 7 Ekim'den bu yana saldırılarını sürdürdüğü Gazze'de hayatını kaybedenlerin sayısı 213 artarak 17 bin 700'e yükseldi.

GİRİŞ 09.12.2023 20:31 GÜNCELLEME 10.12.2023 10:39
Bu Habere 112 Yorum Yapılmış

Son dakika İsrail-Filistin haberleri: İsrail, Hamas'ın başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonu sonrası Filistin'e başlattığı katliam saldırıları sürüyor. Gazze'deki Sağlık Bakanlığı, İsrail'in saldırılarında hayatını kaybedenlerin güncel sayısını açıkladı.

5 İSRAİL ASKERİ DAHA ÖLDÜRÜLDÜ

İsrail ordusu, Gazze'nin güneyindeki çatışmalarda yaralanan 4 ve Hamas'ın 7 Ekim'de sınırdaki Yahudi yerleşim birimlerine düzenlediği saldırılarda ağır yaralanan 1 askerinin daha öldüğünü açıkladı.

KASSAM TUGAYLARI 4 İSRAİL TANKINI İMHA ETTİ

Hamas'a bağlı El Kassam Tugayları 4 İsrail askeri aracının imha ettiklerini belirterek, " Mücahitlerimiz, Gazze Şehri'ndeki El-Zeytun mahallesinin doğusunda 4 İsrail askeri aracını El-Yasin 105 ile hedef alarak imha etti. Mücahitlerimiz, Han Yunus'un kuzeyinde İsrail'e ait bir zırhlı personel taşıyıcıyı hedef alarak ateşe verdi." açıklamasında bulundu.

GAZZE'DE ŞEHİT SAYISI 17 BİN 700'E YÜKSELDİ

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra, yaptığı yazılı açıklamada, İsrail'in devam eden saldırılarına ilişkin bilgi verdi.

İsrail'in saldırılarında son 24 saatte 213 Filistinlinin öldürüldüğünü aktaran Kudra, 210 cenaze ile 2 bin 300 yaralının hastanelere sevk edildiğini kaydetti.

Kudra, 7 Ekim'den bu yana hayatını kaybedenlerin sayısının 17 bin 700'e, saldırılarda yaralananların sayısının ise 48 bin 780'e çıktığını belirtti.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 112
  • Zoruma Gitti//// 5 ay önce Şikayet Et
    ////!!!!Ya Kuddus//// Ya Kahır i//// Güneşi Patlat//// Ve Ama Çok Kuvvetli Patlat////YerKureyi Bardaktaki Su Gibi Dök////Her Tarafı Lav Magmalari Sarsın////Kalanları da Kılıçtan Geçirip////Oldurmezsem Ben Muslumanda Değilim. İnsanda Değilim////İslam'da Değilim////Ne Gerekiyorsa Yapacam////Dünyaya Diz Cokturmek için////Ahitleselim Seninle////
    Cevapla
  • 3922 5 ay önce Şikayet Et
    Kemal abi iktidar olsaydı gazzeye yardım edecek savaşı kazanacktı orta doğunun yeni fatihi olacaktı ama olmadı ben biraz salladı gibi
    Cevapla
  • Muro 5 ay önce Şikayet Et
    İsrail zulumu bitsin. Ama Hamas doğru zamanda hamle yapmadı. Peygamberimiz s.a.v bile savaşa eli guclenince doğru zamanda başladı ki Allah ona ne isterse verirdi. Ama sebeplere riayet etti. Tabiki Allah yardımı nail oldu.
    Cevapla
  • Hocaaa 5 ay önce Şikayet Et
    DÜŞÜNEN VATANDAŞ Diğer partilerden biri biz kazanalım İsrail i yok edeceğz mi dedi de bizim haberimiz yok
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Allahın gazabı ğzerinize ılacak israil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan şimşek açıkladı: Kirada yüzde 25 zam sınırı kalkacak mı?
İran Cumhurbaşkanı Reisi öldü! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk mesaj