Ok yaydan çıktı! Hamas'tan Batı Şeria'ya 'savaş' çağrısı!

İşgalci İsrail güçleri Batı Şeria'daki Cenin kampında bulunan Filistinlilere yönelik gerçekleştirdiği saldırıların dozunu artırırken, Hamas Batı Şeria'da bulunan Filistinlileri tüm şehirlerde direnişe çağırdı.

Ok yaydan çıktı! Hamas'tan Batı Şeria'ya 'savaş' çağrısı!
Ok yaydan çıktı! Hamas'tan Batı Şeria'ya 'savaş' çağrısı!
GİRİŞ 13.12.2023 21:37 GÜNCELLEME 09.01.2024 16:42
Bu Habere 139 Yorum Yapılmış

Hamas Hareketi, işgal güçlerinin 30 saatten uzun bir süredir kuşatma altında tuttuğu Cenin kampında yaşananlarla ilgili açıklama yaptı.

Hamas'ın Batı Şeria halkını işgalciye karşı harekete geçmeye çağıran açıklamasında şöyle denildi;

'FİLİSTİN HALKINA KARŞI YÜRÜTTÜĞÜ SAVAŞIN BİR UZANTISI'

Siyonist işgal ordusunun Cenin kenti ve kampında dün sabahtan beri devam eden askeri operasyon, şu ana kadar yedi vatandaşın şehit olmasıyla ve yüz yirmiden fazla kişinin tutuklanmasıyla sonuçlandı. Bu, kahraman Filistin halkımızın ruhunda yayılan direniş ateşini söndürmek için faşist işgal hükümetinin Filistin halkımıza karşı her yerde yürüttüğü kapsamlı savaşın bir uzantısıdır.

Hamas İsrail'e darbeyi vurdu! Hepsi pusuya düştüHamas İsrail'e darbeyi vurdu! Hepsi pusuya düştü

Kayıplar artıyor! İsrail kanadından Gazze itirafı: Saldırılar bitecek! Kayıplar artıyor! İsrail kanadından Gazze itirafı: Saldırılar bitecek!

'TÜM ŞEHİR VE KÖYLERDE DİRENİŞİ YÜKSELTİN'

Cenin ve kampının şahit olduğu suçların, ihlallerin ve havadan ve karadan hedef almaların direnişin yükselen yolunu durdurmada başarılı olamayacağını, kararlı Batı Şeria'daki halkımızın sözünü  ve bu faşist işgale ve onun terörist yerleşimcilerine karşı koyma kararını teyididir.

Bu bağlamda Batı Şeria'daki halk kitlelerimizi, topraklarımızdan, kutsallarımızdan işgal yenilgiye uğratılıncaya kadar tüm şehir ve köylerde direnişi yükseltmeye çağırıyoruz.Batı Şeria / Cenin

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 139
  • Aecem Oyunu 4 ay önce Şikayet Et
    Hamas, İran'ın doldurmasıyla itmesiyle hareket ederek kaldıramayacak yükün altına girmiş ve Gazze'de vahim vahşet durum ortaya çıkmıştır. Adeta, İsrail'e istediği ortam, katliam yapma fırsatı verilmiştir. Sıra, Batı Şeria'ya mı geldi. !!!
    Cevapla
  • HanYavuz 4 ay önce Şikayet Et
    Doğru karar, külliyen savaşılmalı, Mescidi Aksa özgürleştirilmeli
    Cevapla
  • filistin 4 ay önce Şikayet Et
    yahu evladım önce hain abbası gebertin sonra birleşin hain çok içinizde dikkat edin
    Cevapla
  • Defol abbas 4 ay önce Şikayet Et
    Bu abbas oldukça filistin perişan olur. Önce abbasi temizlemek lazim
    Cevapla
  • ahmet 4 ay önce Şikayet Et
    önce abbas gitmeli sonra abd...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'nin 'özgürlük' anlayışını Siyonistler belirliyor!
AK Parti'de reform adımları