Ebu Ubeyde rakam vererek duyurdu! Kassam Tugayları İsrail'i hezimete uğrattı

Hamas'a bağlı İzzedin El Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, son 72 saatte 72 İsrail askeri aracını imha ettiklerini ve 36 İsrail askerini öldürdüklerini açıkladı.

GİRİŞ 15.12.2023 03:06 GÜNCELLEME 15.12.2023 10:03
Bu Habere 335 Yorum Yapılmış

Son dakika Ebu Ubeyde haberleri: İsrail'in, Filistin'deki katliam saldırıları hız kesmeden devam ederken, Hamas'a bağlı İzzedin El Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde'den yeni bir açıklama geldi.

Ebu Ubeyde rakam vererek duyurdu! Kassam Tugayları İsrail'i hezimete uğrattı

'MÜCAHİDLERİMİZ 36 İSRAİL ASKERİNİ ÖLDÜRDÜ'

Ebu Ubeyde son 72 saat içerisinde İsrail'in ağır zayiatlar verdiğini belirtti.

Ubeyde, "Mücahidlerimiz son 72 saatte 72 düşman askeri aracını tamamen veya kısmen imha etmeyi başardı ve 36 İsrail askerini öldürdü. Onlarcasını da yaraladı." dedi.

Kassam Tugaylarının, bölgeye sızan İsrail güçlerini roket ve patlayıcılarla hedef aldığını, teçhizatların bazılarına el konulduğunu belirten Ebu Ubeyde, ayrıca keskin nişancılar tarafından vurulanlar olduğunu kaydetti.

Ebu Ubeyde ayrıca İsrail'e ait saha karargâhları ve komuta odalarının yanı sıra çatışma eksenlerindeki birliklerin roket ve havan topuyla hedef alındığını ifade etti.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 335
  • Eylül 4 ay önce Şikayet Et
    Allahım ayanıA taş değdirmesin Allah razı olsun sizden en çok Ebu ubeyde den❤️❤️
    Cevapla
  • Misafir. 4 ay önce Şikayet Et
    Rabbim Bedirde olduğu gibi sizlere görünmez ordulariyla yardım etsin. Sizleri muzaffer etsin. Düşmanınız ı hezimetin en büyüğünü tattırsın. Yerinizde olmayı, Allahın düşmanları kuşlara karşı savaşmayı, sonra şehit olmayı nekadar isterdim. Ama Allah herkese nasip etmiyor.
    Cevapla
  • ALİ 4 ay önce Şikayet Et
    Ey kassam tugaylariadam lar heryeri toz duman ediyor siviller oluyor daha aktif savaşın ki İsrail sonunda pes etsin
    Cevapla
  • İsmail Mete 4 ay önce Şikayet Et
    Allah yar ve yardımcınız olsun silahınziı düşmanın beynine ulaştırsın inşallah
    Cevapla
  • İzmit li 4 ay önce Şikayet Et
    Adamlar namusunuzun çoluk çocuğunuzun halkinizin içinden geçiyorlar siz hâlâ 20 -30 araç imha etmekten bahsediyonuz halkinizi koruyamiyonuz daha ne başarısı bu.
    Cevapla
  • Adam 4 ay önce Şikayet Et
    Ortada orantısız bir savaş var üç günde alacağını sanan İsrail için tam hezimet bunca zaman.havadan saldırıları olmasa hicbisey yapqmayacaklarmis.sen kalkmış boş boş konusuyorsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TBMM'de Fransa'ya karşı bildiri! Tezkere kabul edildi...
Çalışma süresinin en uzun olduğu ülkeler açıkladı!