Kassam Tugayları tüm dünyaya duyurdu! İsrail'in özel timine operasyon!

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus ve orta kesimindeki Deyr el-Belah kentlerinde İsrail ordusunun hedef alındığını duyurdu.

GİRİŞ 17.12.2023 02:20 GÜNCELLEME 17.12.2023 15:50
Bu Habere 612 Yorum Yapılmış

Son dakika Kassam Tugayları haberleri: Kassam Tugayları'nın Telegram hesabından yapılan ayrı ayrı açıklamalarda Gazze'yi işgal eden İsrail ordusuyla alakalı sahada yaşanan gelişmelere ilişkin bilgi verildi.

3 İSRAİL TANKI İMHA EDİLDİ

Han Yunus'ın doğusunda 3 İsrail tankının Yasin-105 füzeleriyle hedef alındığı, kentin kuzey doğusunda bir tankın da direnişçiler tarafından imha edildiği aktarıldı.

Yine kentin doğusunda İsrail askeri araçlarının bulunduğu noktanın bombalandığı, bir binada konuşlanan İsrail askerlerinin roketle hedef alındığı, ölü ve yaralılar olduğu ifade edildi.

İSRAİL'İN ÖZEL TİMİNE OPERASYON

Ayrıca 7 kişilik bir özel timin yere döşenmiş 2 patlayıcıyla hedef alındığı, aralarında ölü ve yaralıların bulunduğu, desteğe gelen başka birliğin de üçüncü bir patlayıcıyla hedef alındığı aktarıldı.

Deyr el-Belah kentinde de bir İsrail askeri aracının Yasin-105 füzeleriyle bombalanması sonucu kullanılamaz hale geldiği ifade edildi.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 612
  • YUSUF YILDIZ 4 ay önce Şikayet Et
    Allah'ım Filistin'e zafer nasib et. İsrail ordularını darmadağın et kahhar isminin tecellisi ile helak eyle amin.
    Cevapla
  • Emekli imam hatip 4 ay önce Şikayet Et
    Allah'ım Filistin'e zafer nasib et.İsrail ordularını darmadağın et kahhar isminin tecellisi ile helak eyle amin
    Cevapla
  • Osmanlı torunu 4 ay önce Şikayet Et
    Filistin devletken İngiliz soysuzlarinin desteğiyle Filistin'in kalbine oturacaksin sonrada canın isteyince Filistinlilerin evine malına çökup kanlarında istediğinde dokecen neymiş tanrının en üstün irkiymis tam bir geri zekalı topluluğu İsrail bir devlet değildir tanimiyoruz
    Cevapla
  • Orhan terzioglu 4 ay önce Şikayet Et
    Agzina saglik israolin allah belasini xersin
    Cevapla
  • Ahmed 4 ay önce Şikayet Et
    Kahrolsun itö (israil terör örgütü)
    Cevapla
  • Merve 4 ay önce Şikayet Et
    Allah yardımcınız olsun inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Artık ücretsiz! Tüm emekliler faydalanabilecek! Bakan Işıkhan müjdeyi verdi
Saplantılı eski nişanlısı katletmişti: Büşra Kaban'ın vurulma anı ortaya çıktı